Axians heeft in Nederland voor de tweede keer op rij de prestigieuze Aruba Award “HPE Aruba Partner of the Year award” mogen ontvangen.

Axians heeft tijdens het jaarlijkse award gala in Nederland voor de tweede keer op rij de prestigieuze Aruba Award “HPE Aruba Partner of the Year award” mogen ontvangen.

Aruba, een bedrijf van Hewlett Packard Enterprise, is een toonaangevende leverancier van netwerktoegangsoplossingen. Met de technologie van Aruba is het voor zowel bedrijven als instellingen nog eenvoudiger om het netwerk schaalbaar te gebruiken.

Gezamenlijk creëren HPE Aruba en Axians een enorme versnelling met Network as a Service voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele netwerkinfrastructuur als onderdeel van hun digitale transformatie.

De mooie resultaten en de fijne samenwerking op het gebied van managed services en customer success zorgen ervoor dat Axians voor de tweede keer op rij  erkend is met de prestigieuze Aruba Award “HPE Aruba 2022 Partner of the Year award” in Nederland.

In Fiscal Year 22 hebben veel HPE Aruba partners te maken gekregen met de versnelde vraag naar digitale transformatie vanuit de markt. Dit resulteerde in veel vervangingsprojecten en nieuwe logo’s.

Axians heeft in dit jaar, gekeken naar het gehele HPE Aruba portfolio, wederom laten zien dat zij een échte kennispartij zijn en op basis van de Aruba Edge Services Platform architectuur in staat zijn een end to end solution met succes positioneren, implementeren en beheren. Of het nu een turnkey project is of een Managed Services project vanuit de NaaS solution. Axians heeft groei laten zien in ieder marktsegment van utilities, industrie, logistiek, overheid, healthcare en ook zeker educatie. Een geweldig jaar wat naar meer smaakt.

Martijn Koning

Country Manager, HPE Aruba Networking

Network as a Service

Organisaties, en vooral hun gebruikers, willen vandaag de dag altijd betrouwbare en snelle connectiviteit om overal productief te zijn. Daarbij spelen maximale veiligheid en een goede gebruikerservaring een belangrijke rol.

Axians biedt met NaaS (Network as a Service) een connectiviteitsdienst waarmee organisaties betalen naar gebruik.

NaaS is een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians. Met Network as a Service is het mogelijk om connectiviteit in abonnementsvorm af te nemen, zonder ongemak te ervaren van dagelijkse inspanningen en uitdagingen die komen kijken bij een uitmuntende online ervaring.

Aansprekende organisaties, zoals Sanquin, kiezen voor deze vorm van dienstverlening zodat zij weer primair de focus kunnen leggen op de kern van hun business. Daardoor ontstaat er vanzelf meer ruimte om te innoveren

Het succesvolle jaar 2021 heeft zich in 2022 voorgezet op alle fronten.

Partner transformatie puur sang op het gebied van sales, marketing en in het beheer, met NaaS dienstverlening bovenaan. Customer experience management, digitale transformatie, en investering in kennis zijn slechts enkele punten waar Axians zich in heeft onderscheiden en welke de basis vormen voor nog veel meer successen!

Recent al uitgeroepen tot HPE Aruba EMEA & North Partner of the Year 2022 maar nu ook Partner of the Year 2022 in Nederland.

Mike van Leeuwen

Partner Business Manager, HPE Aruba

Axians werkt al meer dan 15 jaar intensief samen met het HPE Aruba team in Nederland. We hebben in de afgelopen jaren al vele klanten succesvol getransformeerd op basis van de oplossingen van HPE Aruba en de (as-a-service) dienstverlening van Axians. Gezamenlijk blijven we investeren in ontwikkelingen zoals Edge-to-cloud security en SD-WAN.

Ontzettend trots ben ik op deze erkenning en dat we ons wederom Partner of the Year mogen noemen.

Uiteraard ook de felicitaties aan onze teams voor hun enorme bijdrage!

Jan-Willem Wildvank

Directeur, Axians