Tijdens het jaarlijkse award gala heeft Axians van HPE Aruba de EMEA North en EMEA Partner of the Year ontvangen.

HPE Aruba en Axians creëren een enorme versnelling met Network as a Service voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele netwerkinfrastructuur als onderdeel van hun digitale transformatie. De mooie resultaten en de fijne samenwerking op het gebied van managed services en customer success zorgen ervoor dat Axians de awards mag ontvangen voor HPE Aruba EMEA North en EMEA Partner of the Year!

Tijdens het jaarlijkse award gala (online) van HPE Aruba heeft Axians allereerst de EMEA North award ontvangen en vervolgens ook de EMEA Partner of the Year.

Axians is voor ons een voorbeeld van een actieve partner die zich goed heeft weten te transformeren richting managed services op basis van Aruba Central binnen ons Edge Services Platform (ESP).

Rikard Utkovic

North Europe Channel Director, HPE Aruba

Vervolgens zegt Donna Grothjan, Head of Worldwide Partners bij HPE Aruba: “De investeringen die Axians in onze technologie en het partnerschap heeft gedaan rondom kennis en certificeringen zijn indrukwekkend te noemen. Dat heeft er onder andere voor gezorgd dat we samen grote stappen maken met Network as a Service en groeien op het gebied van customer success zodat we samen met onze klanten kunnen blijven innoveren.”

De ontwikkeling van nieuwe diensten is een continue proces waar Axians zich al jaren voor inzet. Met Network as a Service biedt Axians een flexibele dienst die groeit en zorgt voor de transformatie van het dienstenportfolio in samenwerking met HPE Aruba. “Organisaties kiezen vooral voor samenwerking met Axians en Aruba vanwege het hoge kennisniveau en zeker ook om verder te innoveren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken”, zegt Edwin Kanis, Director Marketing en Innovatie bij Axians.

Door onze cloud-networking en edge technologieën adequaat in te zetten in een Network as a Service-dienstverlening ontstaat er een flexibel en veilig digitaal platform. Aruba en Axians zijn trots op deze mooie samenwerking.

Sherifa Hady

Vice President Channel EMEA, HPE Aruba

Axians ontving al eerder van HPE Aruba Nederland de Partner of the Year award waarbij Tom Greeve, Managing Director bij Axians, toen al aangaf: “Axians werkt al meer dan 15 jaar intensief samen met het HPE Aruba team in Nederland. In deze periode hebben we veel aansprekende bedrijven en instellingen ondersteund met de technologie van HPE Aruba en de dienstverlening van Axians. Ons partnership is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, voorspelbaarheid, transparantie en op het feit dat HPE Aruba ons als partner in staat stelt ons te kunnen blijven onderscheiden in de markt.”

Axians is bijzonder trots op deze erkenning als EMEA Partner of the Year en bedankt alle teams, klanten, en het team van HPE Aruba voor de fijne samenwerking.