Dienstverlening op maat voor de gezondheidszorg

Ziekenhuizen, klinieken, wooncomplexen voor senioren… Axians biedt renderende oplossingen op hoog niveau voor publieke en private organisaties in de gezondheidszorg. Ongeacht hun omvang.

Axians voorziet in geïntegreerde bedrijfssystemen en toepassingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeftes van de gebruikers. We leveren schaalbare oplossingen met aanpasbare functionaliteiten, zodat snel gereageerd kan worden op nieuwe behoeftes.

Door het bieden van flexibele en aanpasbare diensten,  helpen we organisaties in de gezondheidszorg zich te richtten op hun kernactiviteiten en hun operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

We stellen de patiënten ook in staat om zich te kunnen ontspannen en het contact te kunnen onderhouden met familie en vrienden. Hoe? Door connected solutions bij het bed en in publieksruimtes.

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayVerbeter de kwaliteit en de veiligheid van de gezondheidszorg én reduceer de kosten

Axians biedt oplossingen voor unified communications die verbonden zijn met de patiëntinformatiesystemen. Ons doel: ziekenhuizen nog veiliger maken door het gebruik van GPS-systemen, mobiele communicatie voor verplegers, video communicatie en alarmsystemen.

1920x1240-blackVerbeter het comfort en de algehele zorg voor patiënten en bezoekers

We kunnen patiënten voorzien van communicatie-, informatie en entertainmentdiensten, zoals IPTV en on-demand content, multimedia terminals, WiFi-toegang,  multi channel contact centers, dynamische displays en op smartphone  gebaseerde GPS-diensten.

1920x1240Verhoog de efficiency en versterk de samenwerking binnen de medische staf

Axians kan een eenvoudig en open netwerk opzetten voor alle stafleden. Via dit netwerk zijn management- en planningstoepassingen  en data beschikbaar. We kunnen de samenwerking versterken door spraak-, data- en vidieo-oplossingen, mobiele platforms en GPS-diensten.

1920x1240-blackVerspreid kennis en ondersteun zorgdiensten op afstand

We laten afstanden ‘krimpen’ door de inzet van breedband, applicaties voor telemedicatie, volgsystemen voor als de patiënt weer thuis is, bewakingsmiddelen, consult op afstand, beveiligde toegang tot medische data, video conferencing, messaging en het delen van documenten.