Wil je zien hoe budgetteren met Board niet alleen efficiënter, maar ook waardevoller wordt voor de hele organisatie? Ontdek in 30 minuten hoe je dit proces sneller, efficiënter en overzichtelijker kan maken.

Budgetteren is een tijdrovend en ingewikkeld proces dat eigenlijk te weinig oplevert. Een maand nadat de budgetten zijn bepaald, is de wereld alweer veranderd en zijn ze eigenlijk al achterhaald. Je hebt behoefte aan een budget dat altijd actueel is, maar dat is onmogelijk met het huidige proces. Je bent al snel een à twee maanden kwijt om de juiste gegevens op te halen binnen je organisatie. Bovendien is er weinig draagvlak voor omdat de business het vooral ziet als een feestje van finance en budgetten eigenlijk te kort van waarde zijn. Hoe zou je dit proces sneller, efficiënter en overzichtelijker kunnen maken?

In dit webinar vertelt Joris van den Boogaard hoe je met de corporate performance managementsoftware (CPM) van Board budgetteren makkelijker maakt voor finance én de business. Hij laat je zien hoe je sneller alle benodigde informatie ophaalt binnen je organisatie en zorgt dat budgetten actueel blijven. Daardoor ben je veel meer bezig met het toetsen van de business logica en het verbeteren van je voorspellingen.

Joris legt uit hoe je saaie tabellen en spreadsheets inruilt voor een tool die het verhaal achter de cijfers tot leven brengt. Daardoor wordt budgetteren geen noodzakelijk kwaad meer. Het wordt een krachtig hulpmiddel om kort op de bal te zitten en grip te krijgen op zaken die écht van belang zijn. Daarnaast biedt hij de handvatten om je business meer inzicht te geven in budgetten en ze te laten begrijpen welke invloeden er spelen bij de totstandkoming van budgetten.

Bekijk de opname

Het webinar heeft reeks plaatsgevonden