Waarom dit whitepaper?

Data dient tegenwoordig niet alleen maar voor managementinformatie. Het wordt ook gebruikt door medewerkers op de werkvloer om betere operationele beslissingen te nemen. En hier zit de crux: het is vaak lastig om verschillende soorten strategische, tactische en operationele data op één platform te combineren en in samenhang te analyseren. Om toch te voorzien in verschillende data-inzichten zie je dat er vaak meerdere dataplatformen aanwezig zijn in een organisatie met alle uitdagingen van dien: de omgeving is onbeheersbaar geworden, data is niet centraal benaderbaar en het duurt erg lang voordat je data-oplossingen kunt ontwikkelen waarmee je écht waarde uit data kunt halen. Hoe richt je een data-omgeving in waarbij je wél continu en beheersbaar datagedreven oplossingen kunt maken?

In dit whitepaper laten we zien dat je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Het geeft je de handvatten om met minimale IT inspanning de business sneller te voorzien van de nodige data-inzichten.

Uit het whitepaper haal je het volgende:

  • Hoe het Maestro dataplatform alle complexiteit versimpelt die bij de inrichting, implementatie en beheer van een platform komt kijken.
  • Wat je kunt verwachten van de functionaliteiten en tools in het Microsoft Azure dataplatform
  • Hoe je in 8 stappen een datagedreven oplossing voor BI en IoT vraagstukken aanpakt
  • Hoe het Maestro dataplatform de stappen naar een data-oplossing versnelt

Download het whitepaper