Flexibel door scan- en magazijnsoftware voor de maakindustrie

Met software voor magazijn en scannen zijn bedrijven in de maakindustrie flexibel op gebied van Warehouse Management. In- en uitgaande leveringen handel je efficiënt af. En doordat de scanners direct gekoppeld zijn aan de achterliggende I-Make maakindustrie software (ERP), werken kantoor en werkvloer een stuk beter samen. De vermindering van papierstroom en menselijke handelingen, zorgt voor een optimalisatie van je werkprocessen en lagere kosten.

Orderpicken en warehouse management met ERP-software

De magazijn- en scansoftware is geheel aan te passen aan de wensen van jouw bedrijf. Je kan ervoor kiezen alleen gebruik te maken van ontvangst-, opslag- en verzendregistratie. Maar je kan ook eenvoudig opschalen naar een meer uitgebreide variant. Deze geeft je de opties om te werken met tussenmagazijnen, verschillende voorraadlocaties, zones specifiek in te richten en alle picks en puts vast te leggen. En de software is te gebruiken op de smartphone, tablet én desktop.

Het werken met scanners en schermen in het magazijn of de loods maakt de werkprocessen extra overzichtelijk. Op de schermen zien magazijnmedewerkers in één oogopslag welke leveringen worden verwacht. Bij binnenkomst wordt alles direct gescand. En zo is op het kantoor ook altijd real-time inzicht op de stand van zaken.

Hoe Hordijk Verpakkingen de traceerbaarheid waarborgt

Met de scan en magazijn functionaliteit van I-Make, heb je tijdens het gehele proces – van binnenkomst tot verzenden – overzicht en waarborg je eenvoudig de traceerbaarheid. Eén van de belangrijkste dingen tegenwoordig in de branche. Hordijk Verpakkingen maakt al gebruik van onze oplossing en merkt direct de voordelen.

Onlangs lieten zij een nieuwe productielocatie bouwen, waardoor warehouse management functionaliteiten voor hen een hoge prioriteit kregen. Zij hebben nu de mogelijkheid tot in detail de locatie van het product vast te leggen, en door de traceability van grondstoffen direct in te grijpen in het productieproces, wanneer een fout wordt geconstateerd.

Contact

Wij vertellen graag over de mogelijkheden met ERP op basis van Microsoft Dynamics Business Central en onze I-Make module speciaal voor productiebedrijven. Ook voor een demo of wanneer je eens wil sparren met onze specialisten maken wij tijd! Neem dan gerust contact met ons op via info.bs.nl@axians.com of bel ons op 088 – 988 90 86. We helpen je graag!