Het automatiseren van je bedrijfsprocessen met business software zorgt voor een meer efficiënte uitvoering van de werkzaamheden en een lagere foutkans. Je hoeft namelijk niet meer het hele kantoor te doorzoeken naar die ene inkooporder en je klikt in het systeem gemakkelijk door naar onderliggende transacties. We geven je een overzicht van onze business software voor de maakindustrie: I-Make.

Software-ondersteuning van bedrijfsprocessen

De I-Make ERP software ondersteunt je bedrijf op alle vlakken. Met de software maak je gemakkelijk offertes, verkooporders en alle bijbehorende orderdocumenten. Ook het proces van inkooporder tot inkoopfactuur is volledig geautomatiseerd. De software zorgt voor een volledig automatische financiële afhandeling van deze bedrijfsprocessen. 

De verschillende functionaliteiten van de I-Make software werken naadloos met elkaar samen. Zo biedt de software onder andere functionaliteiten als: kostprijscalculatienacalculatie, kwaliteitscontrole, tracering en productieplanning.

I-Make software in de praktijk

Onlangs koos Hordijk Verpakkingen voor het vernieuwen van de ERP-software. In goede samenwerking hebben wij de I-Make totaaloplossing geïmplementeerd inclusief de Shop Floor module en basis warehouse management functionaliteiten. Hoe alle functionaliteiten bij Hordijk samenwerken lees je in de klantervaring.

Business software op basis van Microsoft Dynamics 365 BC

De voordelen van een sterke ondersteunendsoftware zijn duidelijk. Maar hoe kies je nu de juiste software-partner? Bij Axians werken we met software gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central. Het voordeel daarvan is dat het naadloos samenwerkt met andere Microsoft-producten die je waarschijnlijk al in gebruik hebt (Outlook, Excel, Word, Teams, Power BI).  

Andere voordelen van onze software voor de maakindustrie zijn:

  • Volledige geïntegreerd met de financiële administratie
  • Integratie van inkopen, productieorders, uitbestedingen
  • Gemakkelijk doorklikken vanuit verkooporder naar productieserie of project en onderliggende inkooporder
  • Automatisch rapporten en inzichten genereren
  • Opschalen of afschalen van functies en gebruikers

ICT with a human touch

Bij Axians profiteer je van onze jarenlange kennis en ervaring. En van onze goede zorgen: wij leveren “ICT with a human touch”. Ben je benieuwd naar wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We denken graag met je mee!

Contact

Wij vertellen graag over de mogelijkheden met ERP op basis van Microsoft Dynamics Business Central en onze I-Make module speciaal voor productiebedrijven. Ook voor een demo of wanneer je eens wil sparren met onze specialisten maken wij tijd! Neem dan gerust contact met ons op via info.bs.nl@axians.com of bel ons op 088 – 988 90 86. We helpen je graag!