In deel 1 van deze Data & Analytics Talk vertelden Arno Hordijk en Michiel Born over Azure Synapse, datagedreven werken en hoe je hiermee begint. In deel 2 van de Data & Analytics Talk over Azure Synapse gaan Arno Michiel verder in op het Data & Analytics platform van Microsoft.

In Azure Synapse komen een aantal geëvolueerde Microsoft-producten samen in één oplossing. Daarmee heeft het alles in huis om moderne datastromen te temmen, ongeacht volume, snelheid of vorm. Tegelijkertijd past het zowel data-engineers, data scientisten als data-architecten als een handschoen. Waar de eersten met Azure Synapse over een toolbox beschikken met zowel vertrouwde gereedschappen als goed bruikbare nieuwe gadgets, biedt het architecten het fundament voor een dataplatform dat naadloos past in vrijwel ieder IT-landschap.

Bekijk deze aflevering van de Data & Analytics Talk

Over Azure Synapse

Azure Synapse van Microsoft is werkplaats waarin elke data-uitdaging kan worden opgepakt. In Azure Synapse komen een aantal geëvolueerde Microsoft producten samen tot één solide fundament om alle moderne datastromen te temmen. Onder andere het Maestro dataplatform is op dit fundament gebouwd!, waarmee datagedreven ambities vorm in een stroomversnelling kunnen worden gerealiseerd.