In deze Data & Analytics Talk gaan we in gesprek met Arno Hordijk en Michiel Born over Azure Synapse. Een nieuwe ‘werkplaats’ – ontwikkeld door Microsoft – waarbinnen je vrijwel alle data-uitdagingen in op kunt pakken. In deel 1 staan we stil bij datagedreven werken, het ‘hoe en waar’ te beginnen en hoe Azure Synapse je ondersteunt in datagedreven ambities.

Bekijk ook deel 2 van de Data & Analytics Talk over Azure Synapse. Hierin nemen we een deepdive in de nieuwe ‘datawerkplaats’, waarin een aantal geëvolueerde Microsoft-producten samenkomen in één oplossing. En bespreken we hoe het daarmee alles in huis heeft om moderne datastromen te temmen en tegelijkertijd data-engineers, data scientisten en data-architecten past als een handschoen.

Bekijk deze aflevering van de Data & Analytics Talk

Over Azure Synapse

Azure Synapse van Microsoft is werkplaats waarin elke data-uitdaging kan worden opgepakt. In Azure Synapse komen een aantal geëvolueerde Microsoft producten samen tot één solide fundament om alle moderne datastromen te temmen. Onder andere het Maestro dataplatform is op dit fundament gebouwd!, waarmee datagedreven ambities vorm in een stroomversnelling kunnen worden gerealiseerd.