+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
OpenShift needs workload. We build IT Een containerplatform biedt grote voordelen op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en uitrol bij het ontwikkelen van apps.
Download whitepaper
Azure Red Hat OpenShift Snel applicaties bouwen en in gebruik nemen zonder zorgen over de onderliggende infrastructuur
Download whitepaper

De voordelen van containers

De nachtmerrie van elke ontwikkelaar. Je lanceert een nieuwe app die zo populair is dat je kritieke processen ermee stoppen. Met Red Hat OpenShift hoef je nooit meer bang te zijn voor een onverwacht gebrek aan capaciteit. Je ontwikkelt, test, host en schaalt supersnel een app die duizenden gebruikers tegelijk aankan.

Benieuwd waarom steeds meer organisaties de voordelen van containers ontdekken? Lees het in onze whitepaper!

Download whitepaper

De toegevoegde waarde van een managed dienst

Azure Red Hat OpenShift neem je af als een managed dienst. Microsoft en Red Hat monitoren en updaten het platform, daar heb jij geen omkijken meer naar. Als IT-organisatie houd jij je vooral bezig met het inrichten van projecten, app stores, rechten en het monitoren van de applicaties die bovenop het OpenShift-platform worden geïnstalleerd. Door dit alles komt er ook meer tijd en capaciteit vrij voor de IT-operatie om zich met innovatieve zaken bezig te houden in plaats van alleen ‘het schip drijvende houden’.

Build once, run anywhere

Met deze enterprise ready open source technologie kun je snel applicaties bouwen en in gebruik nemen, zonder dat je zorgen hebt over de onderliggende infrastructuur. Doordat de applicaties in containers worden ondergebracht is het systeem flexibel en snel op (en af) te schalen is. De samenwerking met Microsoft Azure maakt het containerplatform cloud native; naar keuze kun je containers onderbrengen in de cloud, in datacenters en bij on-premise servers.

Benieuwd hoe je jouw organisatie efficiënter maakt met cloud native-apps?  Lees het in onze blog!

Lees de blog
Onze diensten
Onboarding Azure Red Hat OpenShift

De overstap naar Azure Red Hat OpenShift vraagt om een gedegen aanpak en een goed uitgewerkte visie. Wij helpen bij het omarmen, implementeren en inrichten van Azure Red Hat OpenShift.

Applicatie Migratie & Modernisatie

Wij maken monolithische legacy applicaties cloud ready en migreren deze naar Azure Red Hat Openshift. Applicaties kunnen volledig worden vervangen of worden geïntegreerd met AI, IoT en blockchain.

Axians DataHub on Azure

Onze datahub op Azure maakt het mogelijk om gegevens uit te wisselen tussen systemen met behulp van API's. Wij transformeren, routeren, aggregeren en verrijken gegevens.

Wie zijn we

Axians is een dienstverlener die 24/7 voor je klaar staat. Wij vinden mensen belangrijker dan technologie en willen ons onderscheiden door dicht bij de klant te staan. Niet voor niets is onze slogan The best of ICT with a human touch.

Socials

Samenwerking tussen

Powered by