De Nederlandse publieke telecom operators hebben een behoorlijk goede landelijke dekking, maar toch zijn er toepassingen waarbij je het liever in eigen beheer houdt. Voor deze missie- en bedrijfskritische toepassingen biedt een Private 5G-Netwerk uitkomst. Een Private 5G-netwerk is een apart mobiel netwerk dat volledig onafhankelijk werkt van de publieke operators, maar dat wel dezelfde technologie gebruikt op basis 3GPP specificaties. Zo biedt dit netwerk gegarandeerde en veilige draadloze connectiviteit, waardoor het uitermate geschikt is voor  kritische toepassingen.

De laatste technologie
De vijfde generatie mobiele netwerken, 5G, belooft niet alleen meer snelheid maar ook flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid. De inzet van deze netwerken is echter complex voor veel organisaties terwijl je wel de innovatiekracht wilt gebruiken. Door Private 5G technologie in te zetten en deze volledig uit handen te geven aan de experts van Axians kun je door een flexibel, veilig en altijd up-to-date mobiel netwerk je missie- en bedrijf kritische communicatie op de beste manier borgen.

Alles in één kant en klare dienst – 5G as a Service

Wij zijn gewend een intensieve samenwerking aan te gaan met onze klanten en leveranciers zodat we samen de behoefte bepalen, doelstellingen en verwachtingen opstellen die we samen evalueren. Zo zorgen we met elkaar ervoor dat je snel kunt starten en ontstaat er een flexibel en altijd up-to-date mobiel digitaal platform dat ook in de toekomst het netwerk aansluit bij de behoeften en ambities van jouw  organisatie.

Ontketen innovatie

Nieuw in technologie in een ecosysteem geeft mogelijkheden voor vernieuwing binnen nagenoeg alle segmenten en markten. Een Private 5G-netwerk kan uitstekend functioneren als vernieuwende oplossing binnen de Openbare Orde & Veiligheid, binnen ziekenhuizen en zorginstellingen , maar ook in de Industrie, havens en vliegvelden.

Verbind een smartphone, tablet of modem met jouw kritische applicaties zoals alarmeringssystemen, een verpleegkundige-oproepsystem, brandmelders, camerasysteem en andere sensoren die de bedrijfsomgeving bewaken. Of realiseer nieuwe mogelijkheden met bijvoorbeeld  pushto-talk, zelfrijdende voertuigen  (AGV) en integrale gegevensuitwisseling binnen jouw organisatie.   

Axians lanceert Private 5G as a Service

Nieuwsbericht

Axians lanceert ‘Private 5G as a Service’ en zet daarmee de volgende stap in de aanvulling van het as a service aanbod. Private 5G zorgt ervoor dat applicaties en apparatuur altijd veilig mobiel verbonden zijn en is uitermate geschikt voor missie- en bedrijfskritische communicatie in vitale sectoren. Axians zorgt voor een kant-en-klaar 5G netwerk voor mobiele data- en spraakcommunicatie welke meegroeit met de organisatie.

Interesse? Neem dan contact met ons op via dit formulier