Ooit voldeed het om ’s nachts grote laadprocessen te laten draaien zodat er ‘s ochtends weer met ‘verse data’ gewerkt kon worden. Maar die tijd is voorbij… Actuele informatie is gewoon een must.

De data-omvang wordt steeds groter en gebruikers willen het liefst real-time kunnen beschikken over data. Doorlopende back-ups, laadfouten door ‘vreemde’ data en snel groeiende hoeveelheden data vergroten het risico dat er iets misgaat met laadprocessen. En gaat er iets mis dan kan het soms uren duren om de informatievoorziening weer op orde te krijgen.

Daarvoor heeft Axians de Data & ETL Manager ontwikkeld. Het beheren en configureren van laadprocessen is hiermee simpel, zonder in te leveren aan kracht!

Voordelen van de Data & ETL Manager:

  • Snel en simpel configureren van laadprocessen;
  • Visueel inzicht in planning, voortgang en doorloop van ETL;
  • Een laadproces snel met één klik (opnieuw) starten;
  • Kwaliteitscontroles ten behoeve van datakwaliteit;
  • Additionele data* gestructureerd toevoegen aan het datawarehouse;
  • Eenvoudig complexe autorisatieregels toepassen voor de dashboards en rapportages;
  • E-mail notificaties over de status van de ETL-processen.

*Bijvoorbeeld budgetten, vertaaltabellen of organisatiestructuren.

Referentiecase

Hoogvliet Supermarkten

Met de Data & ETL Manager van Axians heeft Hoogvliet snel en eenvoudig zicht en grip op alle ETL processen. Dit bespaart veel tijd!

Lees de referentiecase

Grip en zicht op de ETL

De Data & ETL Manager vormt als het ware een schil om het DWH of ODS van jouw organisatie. De intuïtieve en fris ogende web interface geeft je het gereedschap in handen om alle ETL-taken eenvoudig te beheren, te wijzigen of uit te breiden. Als extra functionaliteit worden de resultaten van al deze taken geordend en ten behoeve van audits of performance-rapportage teruggeschreven in jouw database. Zo krijg je ook inzicht in de kwaliteit van jouw ETL-processen en uptime.

De Data & ETL Manager weet het configureren van een laadproces simpel te maken zonder in te leveren aan kracht. Informatie over de gelopen taken is beknopt en eenvoudig te interpreteren. Eventuele benodigde details zijn met één klik bereikbaar. Applicatiebeheerders en administrators zijn enthousiast over de functionaliteit, de eenvoud van beheer én de geringe tijd die nodig is voor de installatie en inrichting van de Data & ETL Manager.

Maak kennis met de Data & ETL Manager!

Maak in deze animatievideo in slechts 2,5 minuut kennis met de mogelijkheden en voordelen van de Axians Data & ETL Manager.

Wil jij ook grip en zicht op je ETL processen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Data & ETL Manager voor jouw organisatie en op jouw datawarehouse? Neem dan contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of 088 – 597 55 00. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende intake via je eigen Axians accountmanager of projectleider. We helpen je graag!