Bedrijven en organisaties over heel de wereld voelen de druk vanuit veranderende wetgeving rondom ESG (milieu, maatschappij en governance) en duurzaamheidsrapportages toenemen. Maar hoe breng je dit in de praktijk binnen jouw organisatie? Axians helpt je graag op weg. Wij bieden het alles-in-één-duurzaamheidsplatform van Sustaira aan. Hiermee krijg je toegang tot kant-en-klare applicaties om duurzaamheidsdoelstellingen en ESG te structureren, meten en stimuleren.

Kant-en-klare-oplossingen op het vlak van:

  • Doelen & KPI’s
  • Berekeningen voor CO2-uitstoot en afval
  • Stimulering van diversiteit, gelijkheid en inclusie
  • Leveranciersmanagement
  • Medewerkersinzet via gamification en beloning
  • Rapportages en dashboards
  • Reisgedrag van medewerkers
  • Koolstofcompensatie

Onze oplossing

Compleet ESG

Via Sustaira bieden we een breed portfolio aan software-oplossingen aan. Dat gaat verder dan het milieu; ook sociale en governance aspecten komen aan bod. Zo regel je alles op het vlak van ESG. Stel doelstellingen op, track deze en creëer digitale rapportages. Medewerkers betrekken bij een duurzamer bedrijf? Stimuleer het bewustzijn, start acties en beloon de behaalde resultaten.

Bouwblokken

Het duurzaamheidsplatform is gebouwd met het low-code platform van Mendix. De software-oplossingen worden via een ‘building-block approach’ aangeboden. Dit heeft als voordeel dat de apps snel aangepast en uitgebreid kunnen worden om binnen organisaties te integreren. Snelle implementaties, waarbij de software is aanpast op de unieke functionaliteiten van jouw organisatie.

Wet- en regelgeving

De bouwblokken via low-code hebben nog een voordeel. Je bent flexibel om aanpassingen in de applicaties te maken en dit vervolgens snel te integreren en implementeren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over huidige en toekomstige wetgevingen, aangezien je hier snel aan kan voldoen.

Contact_met_klant

Aan de slag met Sustaira

Benieuwd wat het duurzaamheidsplatform van Sustaira voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je contactgegevens achter en wij plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek en demonstratie met je in.