Het huidige ICT-landschap van organisaties is zeer complex en het voor organisaties ingewikkeld om inzicht in de prestaties en beschikbaarheid van de gehele keten te krijgen. Dit hoeft geen uitdaging te zijn wanneer je over de juiste software beschikt. Samen met MeasureWorks biedt Axians Observability (ketenmonitoring) aan. Een overzichtelijk dashboard toont de performance van alle applicaties in de gehele ICT-keten. Het brengt potentiële verstoringen aan het licht, zodat hier proactief op gereageerd kan worden.

  • Inzicht in de gehele ICT-keten, over de silo’s heen
  • Performance per applicatie inzichtelijk
  • Snel problemen opsporen en oplossen
  • Potentiële incidenten voorkomen
  • Vrijheid door low code

Onze oplossing

Voorkom blinde vlekken

Inzicht in de je ICT-landschap is van essentieel belang. Het brengt potentiële risico’s in kaart en zorgt ervoor dat je weet waar er eventueel problemen voordoen, zodat je dit snel kan oplossen. Observability maakt inzicht in het gehele landschap mogelijk. Dat gaat verder dan alleen een afdeling of specifiek proces.

Performance optimaliseren

Ketenmonitoring maakt de activiteiten op het gehele ICT-landschap inzichtelijk. Het dashboard toont of de applicaties naar behoren werken en waar eventueel verbeteringen mogelijk zijn. Benieuwd naar het functioneren van een specifieke applicatie? Ook dat is mogelijk. Zo kan je stapsgewijs de performance van individuele applicaties en daarmee het hele ICT-landschap optimaliseren.

Eenvoudige rapportage

Wat is de performance van het landschap? Waar hebben zich problemen voorgedaan? Hoe snel wordt dit opgelost? Observability verzamelt al deze data. Met een paar klikken op de muisknop stel je de gewenste rapportage op.

Vrijheid door low-code

Ketenmonitoring is gebouwd op een robuust observability-platform van MeasureWorks en is aangevuld met een gebruikersportal op basis van low-code. Hierdoor is het per situatie eenvoudig in te richten naar eigen smaak. Low-code is een visuele ontwikkelmethode waarbij bouwblokken naar het canvas worden gesleept. Low-code is ook geschikt voor medewerkers zonder IT-achtergrond.

Contact_met_klant

Aan de slag met Observability

Benieuwd wat ketenmonitoring voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je contactgegevens achter en wij plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek en demonstratie met je in.