Maak data begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen

Organisaties verzamelen steeds meer data die waardevolle informatie bevatten. Bij veel organisaties zien wij dat slechts een klein percentage van de medewerkers toegang heeft tot essentiële data en business intelligence tooling. Het vereist immers een bepaalde mate van data geletterdheid om de data juist te interpreteren. Ook de hoge licentiekosten van BI tooling spelen hierin vaak een rol.

In de praktijk gebeurt het daarom vaak dat er gestandaardiseerde, statische rapportages worden uitgedraaid waar de gebruiker uiteindelijk niets mee kan. Bovendien is er geen controle over de uitgedraaide rapporten en kunnen deze rondslingerende pdf’jes zorgen voor datalekken. Dat wil je niet! Toch?

Wil je als organisatie echt stappen maken naar een data gedreven cultuur, zorg dan dat je data inzichtelijk maakt voor de gehele organisatie. Waarin security en ‘data governance’ goed geregeld is, zodat je precies weet wie welke data deelt.

  • Geef inzicht in belangrijke data aan al je medewerkers
  • Haal meer waarde uit je data met eenvoudige oplossingen
  • Zorg voor grip en controle over data die gedeeld wordt

Zet de volgende stap naar een data gedreven cultuur

Met Insights biedt Axians een laagdrempelige dashboard oplossing geschikt voor een grote groep medewerkers. Het is niet langer nodig om keuzes te maken welke gebruikers toegang kunnen krijgen tot de inzichten.

Insights gebruik je naast je bestaande BI tooling. In de BI omgeving behoud je de gebruikelijke licenties voor de power users, managers en analisten die analyses uitvoeren.

Juist voor inzichten voor alle andere collega’s is er Insights, waarbij je iedereen kunt laten aansluiten via laptop, mobiel, narrowcasting of integraties zoals een website!

Axians Insights Datavisualisatie

Met Insights willen we data voor iedereen toegankelijk maken, zodat je als organisatie een data gedreven cultuur kunt faciliteren.

Voor wie is Insights interessant?

Insights is krachtig in eenvoud en gemak, tegen relatief lage kosten. Dankzij deze applicatie kun je je data goed presenteren en visualiseren, zodat de informatie voor alle medewerkers in je organisatie te begrijpen is. Steeds meer bedrijven kiezen voor Insights. Enkele toepassingen die wij in de praktijk tegenkomen…

Insights voor de retail

Je wilt niet dat een filiaalmanager de hele dag op zijn scherm naar een BI oplossing zit te turen. Met Insights kan de filiaalmanager zelf snel en eenvoudig de belangrijkste data en KPI’s uit dashboards halen. Zo houdt hij meer tijd over voor focus op de winkel én service aan de klanten.

Insights voor de industrie

Veiligheid van mensen is cruciaal binnen de industrie. Insights helpt hierbij om eenvoudig via dashboards belangrijke KPI’s over performance van processen of machines te tonen, zodat er op tijd acties ondernomen kunnen worden.

Insights voor de zorg

Insights heeft zich bewezen als eenvoudige tool voor de zorg, waarmee zij op een laagdrempelige manier alle zorgmedewerkers kunnen voorzien van de juiste informatie. Hiermee zet de zorg een flinke stap richting een data cultuur en data gedreven werken.

Inzicht in data om betere beslissingen te nemen

Met Insights maken we data voor iedereen toegankelijk, zodat je als organisatie een data gedreven cultuur kunt faciliteren en op elk niveau binnen de organisatie betere besluiten kunt nemen.

Axians Insights dashboard

De voordelen van Insights

  • Informatie en inzichten voor iedereen in je organisatie
  • Mooie en eenvoudig leesbare visualisaties
  • Implementatie binnen enkele dagen
  • Geen (hoge) investeringen vooraf in licenties
  • Veilige oplossing; minimaliseert de kans op datalekken

Kunnen we je helpen?

 

Heb je een vraagstuk rondom datavisualisatie of data gedreven werken? Onze specialisten denken graag met je mee!

 

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met onze sales afdeling, tel.nr. 088 597 5500.