Organisaties willen hun vitale digitale infrastructuur steeds vaker als a service afnemen én gefaseerd uitbreiden naar de cloud. Ze zetten niet langer alleen in op lokale datacenters, maar verbinden hun cloud-applicaties steeds vaker rechtstreeks met de eindgebruiker. Deze nieuwe situaties gaan gepaard met nieuwe vraagstukken. Want hoe organiseer en bewaak je al die kritische IT-middelen en de bijhorende verkeersstromen?

 

Maak kennis met de Gaia HUB. Een ecosysteem van IT-oplossingen om je stapsgewijs, duurzaam en vooral op jouw voorwaarden te helpen bij de overgang naar de cloud, maar ook om probleemloos en veilig te verbinden met bijvoorbeeld collega’s, apparaten en applicaties.  Ontdek onze op elkaar afgestelde hybride cloud, connectivity, beveiligings en serviceoplossingen. Axians Gaia: we connect the dots.

 

Met Gaia HUB komt alles wat je nodig hebt samen om je reis naar de cloud te beginnen en succesvol te voltooien.

Cloud fundament modules

Met onze oplossingen voor housing en co-locatie, Azure landingzone en (inter)connectiviteit zorgen we voor de juiste basis voor jouw IT-infrastructuur.

 

Met onze cloud fundament modules vereenvoudigen we de migratie naar de publieke cloud, waar IT-specialisten voor het eerst te maken krijgen met directe financiële gevolgen en meer afhankelijk zijn van externe dienstverleners.

 

Door tijdelijke lokale en near-cloud oplossingen aan te bieden en ondersteuning te bieden bij het opzetten van een enterprise-waardig Azure fundament, geven we extra comfort en zekerheid aan onze klanten tijdens hun transitie.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Hardware modules

Dankzij deze vooraf op samenwerking getoetste modules wordt het eenvoudiger om op een later moment nieuwe fysieke bouwstenen aan je groeiende ecosysteem toe te voegen.

 

Met Gaia HUB wordt het mogelijk om enorme hoeveelheden aan verspreid ingezette apparaten om te toveren tot een centraal aangestuurd en bewaakt geheel, oftewel een data-, server-, netwerk-, security- en cloud-fabric.

 

Met de Gaia HUB, waar modules zijn getoetst op samenwerking, is het eenvoudiger om in de toekomst nieuwe componenten toe te voegen aan je groeiende ecosysteem.

 

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Intelligente virtualisatie modules

Met de Intelligente virtualisatie modules van de Gaia HUB wordt jouw IT-infrastructuur wendbaar en krijg je meer overzicht en controle. Ontkoppel je netwerk, data, server en beveiligingsfunctionaliteiten verder van hun onderliggende hardware en creëer één virtueel geheel.  Een ecosysteem dat zichzelf effectief en consistent laat aansturen op basis van beleid.

 

De ingebouwde AI-functionaliteiten maken de IT-infrastructuur intelligenter en helpen versnelt te automatiseren en te optimaliseren. Indien jouw organisatie graag vasthoudt aan bestaande VMware virtualisaties, ondersteunen wij je met de overgang naar de Azure VMware Solution.

 

We  begeleiden jouw afdeling tijdens de inrichting en het beheer van de nieuwe software gedefinieerde omgeving en zorgen ervoor dat alle nieuwe functionaliteiten optimaal worden benut.

Geïntegreerde beveiligingsmodules

Beveiliging is een verweven onderdeel van de Gaia HUB en gebaseerd op leading technologie in het Gartner Magic Quadrant, en op het zero-trust principe. We vertrouwen niets of niemand. Tot duidelijk is dat een inlog legitiem is en het onderliggende systeem niet aantast.

 

De oplossingen richten zich naast het preventief bewaken van identiteiten, eindpunten en dataverkeer ook op het verzamelen van securityinformatie en het herkennen van belangrijke events. Daarnaast staan de Security Operations Center (SOC) diensten 24 uur per dag paraat om hun rapid-response en recovery-diensten te leveren.

 

Alle modules worden geadviseerd aan de hand  van onze tastbare CIS Critical Security Control audit. Handig, zo weet je direct waar de prioriteiten liggen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Dienstverleningsmodules

Axians onderscheidt zich met haar data-gedreven en succes gerichte dienstverlening. Dankzij intelligente analysetools kunnen wij jouw organisatie to-the-point adviseren,  enterprise-niveau projecten opzetten en gericht ondersteunen in het adoptie en serviceverleningsproces. Onze experts hebben kennis van een brede set aan vendoren waardoor ze integrale adviezen en oplossingen kunnen bieden.

 

Naast onze ISO/ISAE gecertificeerde NOC en SOC dienstverlening helpen we je ook jouw integrale Co2-uitstoot te verlagen. Bij het ontwerpen van nieuwe IT-oplossingen bieden we de Axians Green+ calculator. Onze internationaal ontwikkelde intelligentie die je helpt om de Co2-impact van de voorgenomen architectuur te berekenen, waardoor je duurzaamheidscenario’s kunt opnemen in je business-case.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Kant-en-klaar hybride cloud aanbod

Axians introduceert een uniek kant-en-klaar hybride cloud aanbod. Investeer niet langer in infrastructuur onderdelen die je (nog) niet gebruikt, maar breng je uitgaven in lijn met jouw werkelijke verbruik.

Axians biedt de mogelijkheid hybride cloud modules af te nemen als een schaalbare en beheerde dienst, ongeacht hun locatie. Zo schaal je server, storage, netwerk en security componenten eenvoudig op en af in het eigen datacenter,  Equinix of Microsoft Azure. Ideaal bij moeilijk te voorspellen capaciteitsbehoeften of in een overbruggingsfase richting de Public cloud.

 

Aan de slag met de Gaia HUB?

Wil jij jouw digitale transformatie proces naar het volgende level tillen? Op jouw voorwaarden?  Samen zorgen we voor een ideaal samenspel tussen mensen en techniek. Vergroot de harmonie en dynamiek van je digitale fundament. Neem vrijblijvend contact op.