OpenSource+

 

Steeds meer organisaties maken ergens in hun ICT-landschap gebruik van open source. Waar het initieel enkel ging om innovatieve apps, sluipen open source applicaties en databases ook steeds vaker het hart van de organisatie in. Zeker nu steeds meer organisaties hun databases en/of maatwerkapplicaties naar de cloud willen brengen of gaan containeriseren.

 

Als het organisaties al lukt om zelf een open source database op te zetten en/of maatwerkapplicaties te containeriseren, dan is het vaak een probleem om deze omgeving vervolgens ook 24×7 te monitoren, beheren en de beschikbaarheid te borgen. Al is het maar omdat er en groot tekort is aan beheerders met kennis van Linux, PostgreSQL, Docker en Kubernetes.

Axians vult dat gat met de dienst OpenSource+. OpenSource+ bestaat uit drie onderdelen:

Waarom OpenSource+

Datacenterdienstverlening

Met onze datadiensten bevorderen we naadloze digitalisatie en groei voor organisaties, met deskundige ondersteuning altijd binnen handbereik.

Inzake Infrastructure-as-a-Service maken we gebruik van Red Hat Enterprise, bieden we on-premises ondersteuning en zijn we een gecertificeerde Cloud and Service Provider (CCSP) voor Red Hat-diensten vanuit onze Axians datacenters.

Voor Containerplatformen versnellen we applicatieontwikkeling en -beheer, terwijl wij zorgen voor platform- en infrastructuurbeheer. Hiermee creëert jouw organisatie een robuust platform voor de toekomst.

Beheer

Ons beheer is veel meer dan alleen technische ondersteuning. Het omvat een volledige reeks diensten die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften en verlangens van onze klanten te voldoen. Van beheer op afstand, waarbij we op efficiënte wijze problemen oplossen en technische uitdagingen oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn, tot beheer ter plaatse, waarbij onze experts zich persoonlijk op locatie begeven om directe ondersteuning te bieden.

We streven ernaar om op elk moment beschikbaar te zijn, en we reageren op de specifieke verzoeken van onze klanten. Of dat nu buiten de reguliere werktijden is of tijdens een noodgeval, we staan paraat om te zorgen dat jouw IT-omgeving soepel blijft draaien.

Team van specialisten

Het team bestaat uit verschillende specialisten die ieder een belangrijke schakel vormen. Wij helpen de klant niet alleen met ontzorgen, maar gezamenlijk kijken we ook naar de digitale kansen binnen de organisatie. Ter ondersteuning aan onze dienstverlening bieden wij diensten die onze klanten helpen applicaties beter te ondersteunen.  

Naast technische trainingen wordt er veel aandacht besteed aan soft skill trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Axians maakt niet alleen gebruik van gecertificeerde trainingsinstituten, Axians heeft ook een eigen opleidingsinstituut. Deze academy heeft een volledig programma van trainingen die beschikbaar zijn voor alle Axians medewerkers 

Partnerstatus en certificeringen

RedHat
Wij zijn trots dat we binnen Axians  Red Hat Advanced Partner zijn in Nederland.  

 

Microsoft
Wij zijn al jaren trotste Solutions Partner van Microsoft met de volgende certificeringen:

Door onze jarenlange samenwerking mogen wij ons ook Microsoft Cloud Security en Microsoft Infra Database Migration advanced specialist noemen. 

+ betekent ook echt plus

Binnen  OpenSource+  symboliseert ‘de plus’ onze unieke differentiatie en sterke aanpak. Wij brengen een diepgaande technologische expertise met een menselijke benadering naar voren. Onze meerwaarde schuilt in het bieden van hoogwaardige kennis, ongeëvenaarde dienstverlening, proactief beheer en een onwrikbare toewijding om jouw Open Source-omgeving te koesteren en te optimaliseren. Bij OpenSource+ gaan we verder dan slechts ondersteuning bieden; we streven naar een strategische partnerschap dat jouw technologische succes en bedrijfsdoelstellingen bevordert.

Werving & Selectie Software

Contact opnemen

Wil je meer weten of heb je vragen over onze OpenSource+ diensten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.