Van meerdere systemen naar één

Snel schakelen om mee te bewegen met de laatste trends en technologische ontwikkelingen: dat is waar de markt om vraagt. Om snel te schakelen moet je processen op orde hebben en er moet structuur komen in de manier waarop ze lopen zodat alle afdelingen efficiënt samenwerken. Hiervoor is integratie cruciaal. Geen aparte applicaties per afdeling of proces. Eén geïntegreerd softwaresysteem: dat is precies wat Exact Synergy biedt.

Informatie is vaak relevant voor veel afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen omtrent een klantrelatie: sales, delivery én services moeten op de hoogte zijn om goed in te spelen op de verwachtingen. Vervolgens moet finance weten wat gefactureerd moet worden. Zonder een geïntegreerd systeem zijn de verschillende afdelingen deze informatie handmatig aan het verwerken. Vaak net op een andere manier. Dit leidt tot inconsistente data, inefficiëntie en miscommunicaties. Wat ten koste gaat van jouw klantrelatie én wat invloed heeft op het resultaat. Met Exact Synergy is dit passé.

Wat is Exact Synergy?

Exact Synergy is het geïntegreerde software systeem voor het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Het bevat onder andere workflowmanagement, HRM, documentbeheer, projectplanning en CRM. Door de geïntegreerde koppeling met Exact Globe+ wordt ook de financiële afhandeling volledig geautomatiseerd. Doordat iedereen binnen de organisatie vanuit hetzelfde systeem werkt, verdwijnen eilandjes binnen de organisatie en werkt iedereen op een eenduidige manier waardoor fouten worden voorkomen. Zo kan er eenvoudig geschakeld worden met elkaar en heb je relevante, actuele klantinformatie altijd direct voorhanden.

Hoe werkt Exact Synergy?

Met Exact Synergy is alle informatie die nodig is bij het uitvoeren en beheren van projecten altijd en overal realtime beschikbaar. De processtappen worden door werkstromen ingeschoten en vanuit Synergy centraal beheerd. Zo is informatie als projectgegevens, verkoopkansen, documenten en communicatie voor iedereen te raadplegen. Via een rechtenstructuren bepaal je wie wat te zien krijgt, waardoor je ook klanten of leveranciers kunt verwijzen naar je systeem! Zo hoef je niet nog een aparte omgeving op te zetten voor deze stakeholders, wat veel tijd bespaart.

Exact Synergy is een perfecte basis om structuur aan te brengen binnen jouw organisatie en de efficiency te verhogen. Hier pluk je direct de vruchten van. Ook wanneer je jouw CRM in een ander systeem waarborgt, kun je met Exact Synergy flinke stappen zitten. Door middel van API’s, waarvan er al veel beschikbaar zijn, kun je jouw externe systemen gemakkelijk koppelen aan het ERP platform. Zo heb je de voordelen van één databron en het inzicht dat je hiermee creëert. Zonder concessies te hoeven doen op het gebied van functionaliteiten.

Ictivity

Meer controle en voorspelbaarheid bij Ictivity door primair proces in Synergy

“ We hebben het primaire proces van voor tot achter in Synergy ondergebracht. Dit betekende alle processen. Het streven was om een organisatiebrede totaaloplossing te implementeren in plaats van de beste applicatie  per afdeling / proces. “

360 graden klantinzicht met Axians

Als grootste Exact partner, met Gold status, van Nederland helpen wij je graag met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Al sinds de beginjaren zijn wij partner van Exact Software. Gedurende deze jaren hebben we in samenwerking met onze klanten verschillende add-ons en procesoplossingen ontworpen om Exact Synergy nóg flexibeler te maken. Denk hierbij aan processen zoals verkoop, inkoop, HRM, contractbeheer, service management en meer. Uiteraard geheel geïntegreerd binnen het ERP platform, zodat je niet hoeft uit te wijden naar externe systemen. Heb je specifieke wensen of wil je net dat extra stukje functionaliteit? Geen probleem! Onze oplossingen zijn flexibel en op maat in te richten.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Exact Synergy? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.