Snel schakelen om mee te bewegen met de laatste trends en technologische ontwikkelingen: dat is waar de huidige markt om vraagt. Om snel te schakelen moet je het achter de schermen op orde hebben. Er moet structuur komen in de manier waarop processen lopen zodat alle afdelingen efficiënt samenwerken. Hiervoor is integratie cruciaal. Geen aparte applicaties per afdeling of proces dus. Eén geïntegreerd softwaresysteem: dat is precies wat Exact Synergy biedt.

Van meerdere systemen naar één

Informatie is niet enkel relevant voor één afdeling. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen omtrent een klantrelatie: sales, delivery én services moeten op de hoogte zijn om goed in te spelen op de verwachtingen. Vervolgens moet finance weten wat gefactureerd moet worden of niet, op basis van de klantafspraken. Zonder een geïntegreerd systeem zijn de verschillende afdelingen deze informatie handmatig aan het verwerken in hun eigen systeem. Vaak net op een andere manier of ze maken enkele slordigheidsfoutjes. Dit leidt tot inconsistente data, inefficiëntie en miscommunicaties. Wat ten koste gaat van jouw klantrelatie, wat invloed heeft op jouw inkomsten. Met Exact Synergy is dit passé.

Wat is Exact Synergy?

Exact Synergy is een geïntegreerd software systeem voor het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen. Het bevat onder andere workflowmanagement, HRM, documentbeheer, projectplanning en CRM. Met de geïntegreerde koppeling met Exact Globe wordt ook de financiële afhandeling volledig geautomatiseerd. Doordat iedereen binnen de organisatie vanuit hetzelfde systeem werkt, verdwijnen eilandjes binnen de organisatie en werkt iedereen op een eenduidige manier waardoor fouten worden voorkomen. Zo kan er eenvoudig geschakeld worden met elkaar en heb je relevante, actuele klantinformatie altijd direct voorhanden.

Hoe werkt Exact Synergy?

Met Exact Synergy is alle informatie die nodig is bij het uitvoeren en beheren van projecten altijd en overal realtime beschikbaar. De processtappen worden door werkstromen ingeschoten en vanuit Synergy centraal beheerd. Zo is alle relevante informatie zoals projectgegevens, verkoopkansen, documenten en communicatie voor iedereen te raadplegen. Via rechtenstructuren bepaal je wie wat te zien krijgt, waardoor je ook klanten of leveranciers kunt verwijzen naar je systeem! Zo hoef je niet nog een aparte omgeving op te zetten voor deze stakeholders, wat veel tijd bespaart.

Exact Synergy is een perfecte basis om structuur aan te brengen binnen jouw organisatie en de efficiency te verhogen. Hier pluk je direct de vruchten van. Ook wanneer je jouw CRM in een ander systeem waarborgt, kun je met Exact Synergy flinke stappen zitten. Door middel van API’s, waarvan er al veel beschikbaar zijn, kun je jouw externe systemen gemakkelijk koppelen aan het ERP platform. Zo heb je de voordelen van één databron en het inzicht dat je hiermee creëert. Zonder concessies te hoeven doen op het gebied van functionaliteiten.

360 graden klantinzicht met Axians

Als grootste Exact partner, met Gold status, van Nederland helpen wij je graag met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Al sinds de beginjaren zijn wij partner van Exact Software. Gedurende deze jaren hebben we in samenwerking met onze klanten verschillende add-ons en procesoplossingen ontworpen om Exact Synergy nóg flexibeler te maken. Denk hierbij aan processen zoals verkoop, inkoop, HRM, contractbeheer, service management en meer. Uiteraard geheel geïntegreerd binnen het ERP platform, zodat je niet hoeft uit te wijden naar externe systemen. Heb je specifieke wensen of wil je net dat extra stukje functionaliteit? Geen probleem! Onze oplossingen zijn flexibel en op maat in te richten.

In 9 stappen voorbereid op een ERP implementatieZoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk. Dat gaat zeker ook op voor een ERP implementatie. Als ervaren kennispartner vertellen we je in 9 stappen hoe jij jezelf én de organisatie goed kan voorbereiden!Download de whitepaper