Neem contact op
Bel mij terug

Snowflake, de SQL-databaseserver voor de cloud

Snowflake is een van de meest succesvolle SQL-databaseservers van het moment. Dit relatief nieuwe product is van de grond af opgebouwd met en voor de cloud. Zoals ze zelf zeggen: “the only data warehouse built for the cloud”. Feit is dat Snowflake een zeer schaalbare, betaalbare en eenvoudig te beheren oplossing is voor data warehousing en big data. Sommige mensen spreken zelfs van een self driving databaseserver en het gemak waarmee resources op- en afgeschaald kunnen worden is indrukwekkend. Dat maakt Snowflake niet alleen een uitstekend alternatief voor traditionele databaseservers, maar ook een serieuze concurrent voor Google BigQuery en Amazon Redshift.

Tijdens dit webinar leggen Michel van Tongeren en Mattijs Voet de filosofie en architectuur van het platform uit en waarom dat Snowflake zo’n krachtig product maakt. In een korte demonstratie laten ze zien hoe de databaseserver eruitziet en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Dit webinar is interessant voor iedereen die gebruik maakt van databasetechnologie voor data warehousing en big data of daarin een keuze moet maken.

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!