Webinar: Hybride Data-integratie as a Service

Du au
13H00 à 13H30

Softwareleverancier Data Virtuality lanceert eind januari een SaaS-versie van haar hybride data-integratie platform! Tijdens dit webinar demonstreren wij de unieke mogelijkheden van deze oplossing!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een hybride data-integratie platform?

De voordelen van software-as-a-service zijn evident. Voor elk type applicatie zijn er dan ook vele SaaS-varianten beschikbaar, ook voor databases en BI-software. Maar om je moderne dataplatform 100% te ‘verSaaSen’ was de ontbrekende schakel tot nu toe hybride data-integratie. Lastig, want je wilt de integratie van data immers zo dicht mogelijk bij je data laten plaatsvinden. Bovendien wil je als BI-team of IT-afdeling vooral een regiefunctie hebben en je niet druk hoeven maken over beheer van software en infrastructuur. Gelukkig is er goed nieuws! Softwareleverancier Data Virtuality lanceert eind januari een SaaS-versie van haar hybride data-integratie platform! Tijdens dit webinar demonstreren Stefan Koster en Kevin Scheffel de unieke mogelijkheden van deze oplossing!

Wat je tijdens deze 30 minuten leert

De unieke combinatie van datavirtualisatie en replicatie (ELT) in één platform is nu dus ook als SaaS-variant beschikbaar. Hiermee ontwikkel je nog steeds een ‘custom’ dataplatform voor jouw organisatie, maar zonder dat daarvoor diepgaande technische kennis en een IT-beheerorganisatie nodig zijn. Het hybride data-integratie platform vervult daarbij de rol van dataloket, door gebruikers op een eenduidige, veilige en beheersbare manier toegang te geven tot de geïntegreerde data uit alle bronapplicaties. Tijdens het webinar laten Stefan en Kevin de volledige flow van databron naar gebruik zien. Ze demonstreren daarbij hoe je:

  • Snel data (virtueel) integreert
  • Eenvoudig historie van brondata opbouwt
  • Een dataloket functie inricht en hier data uit afneemt
  • Front-end tools koppelt met je dataplatform

Uiteraard is er tijdens het webinar alle ruimte voor vragen!

Benieuwd waar de wereld van data-integratie en virtualisatie zich naar toe beweegt? Dan mag je dit webinar niet missen! Schrijf je snel in.

  • Datum: dinsdag 7 februari 2023
  • Tijd: 13.00u – 13.30u
  • Locatie: Online
  • Powered by: DataVirtuality