Neem contact op
Bel mij terug

Deployment, de ontbrekende schakel in data science

In dit webinar leggen we in 30 minuten uit waarom deployment de ontbrekende schakel is in data science.

Steeds meer bedrijven experimenteren met de toepassing van artificial intelligence en machine learning in hun bedrijfsprocessen en applicaties. Helaas ligt de aandacht daarbij vooral op het ontwikkelen van modellen en nog veel te weinig op de deployment van die modellen. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in dataexploratie, modelselectie en modelevaluatie, maar een strategie voor de verdere levenscyclus van modellen (implementatie, optimalisatie, versiebeheer en monitoring) ontbreekt. Data science staat los van de overall data-architectuur en de data-architectuur is niet geschikt voor het operationaliseren van data science modellen. Het gevolg? Slimme voorspellende modellen die ‘in de la verdwijnen’ en niet opleveren wat ze waard zijn.

Tijdens dit webinar laten Alexander van Helm en Thom Bleeker zien dat het ook anders kan. Deployment van data science modellen is niet eenvoudig en vraagt om specialistische tooling die goed integreert met de data-architectuur. Alexander en Thom laten zien hoe een platform als Databricks op een professionele manier zorgt voor:

  • Continuous integration en continuous development van data science modellen
  • Governance over modellen
  • Een centrale plek om samen modellen te ontwikkelen en te operationaliseren
  • Schaalbaarheid van de data science omgeving
  • De integratie met business intelligence toepassingen
  • Minder afstand tussen data scientists en data engineers

Is jouw organisatie bezig met data science en wil je de waarde van modellen op een beheersbare manier verzilveren? Dan wil je dit webinar niet missen!

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!

 

eBook: De Smart Analytics organisatieBenieuwd hoe datagedreven bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie met smart analytics? Download nu ons gratis eBook!Download het gratis eBook!