Neem contact op
Bel mij terug

Aankomende webinars

Webinars terugkijken

Stap voor stap met je data-architectuur naar de cloud

In dit webinar leer je hoe je de migratie van je data-architectuur naar de cloud slim aanpakt. We laten zien welke voordelen de cloud te bieden heeft en hoe je de stap naar de cloud eenvoudiger kunt maken. Daarnaast vertellen we waarom je de gebruiker centraal moet stellen bij de migratie en hoe je dat doet. En aan de hand van verschillende use cases laten ze zien hoe andere organisaties hun cloudmigratie hebben aangepakt.
Lees meer

Veilig en op maat data delen met de moderne data-architectuur

Hoe kun je klanten, toezichthouders en andere externe stakeholders op een veilige en snelle manier voorzien van waardevolle informatie, zónder data te repliceren en op te slaan? In dit webinar leggen Stefan Koster en Martijn Miltenburg je uit hoe je dat voor elkaar krijgt met een moderne data-architectuur – ontwikkeld op het datavirtualisatieplatform Denodo en cloud database platform Snowflake.
Lees meer

Deployment, de ontbrekende schakel in data science

Hoeveel aandacht is er in jouw organisatie voor implementatie, optimalisatie, versiebeheer en monitoring van data science modellen? Hoe goed lukt het om modellen succesvol te operationaliseren? Of heeft deployment van modellen nog extra aandacht nodig? In dit webinar laten Alexander van Helm en Thom Bleeker zien hoe je met Databricks de volledige levenscyclus van AI en machine learning ondersteunt.
Lees meer

Advanced analytics voor iedereen!

Tijdens dit webinar leggen Jorus en Stefan uit hoe business users zonder technische kennis Alteryx kunnen gebruiken om geavanceerde data-analyses uit te voeren. Van predictive en prescriptive analytics tot data mining. Ze laten zien hoe met Alteryx het volledige proces van self service analytics ingericht kan worden en leggen uit hoe Alteryx het beste ingepast kan worden in een data-architectuur waar datastromen en definities centraal beschikbaar zijn.
Lees meer

Een stapsgewijze migratie naar Snowflake

Snowflake is een van de meest succesvolle cloud databaseservers van dit moment. In dit webinar leggen we uit hoe je een bestaand data warehouse stapsgewijs migreert naar Snowflake en waarom je dat zou doen.
Lees meer

De data catalog: routekaart voor het dataloket

Een data catalog helpt gebruikers bij het vinden van data en informatieproducten. Tijdens dit webinar leggen Stefan Koster en Gwyneth Ouwehand uit hoe je de juiste keuzes maakt bij het implementeren van een data catalog.
Lees meer

Datapreparatie, de ontbrekende schakel in self service BI!

Self service analytics werkt prima als alle data gestructureerd beschikbaar is. Maar hoe maak je self service BI tot een succes als data niet eenvoudig beschikbaar is voor gebruikers? Stefan Weijers en Jorus van Erkel laten zien waarom een datapreparatie tool de oplossing is! Schrijf je snel in voor dit gratis webinar!
Lees meer

Een praktische implementatie van data governance met Collibra

Wil je zien hoe Collibra jouw data governance programma tot een succes kan maken? Dan mag je dit webinar niet missen! Dagny Ravestein en Allard Polderdijk leggen in 30 minuten uit hoe Collibra je kan ondersteunen bij je data governance programma en demonstreren de verschillende mogelijkheden die het platform biedt om dit in de praktijk te brengen.
Lees meer

Een stapsgewijze migratie naar Snowflake

Snowflake is een van de meest succesvolle cloud databaseservers van dit moment. In dit webinar leggen we uit hoe je een bestaand data warehouse stapsgewijs migreert naar Snowflake en waarom je dat zou doen.
Lees meer

Het logisch data warehouse

We gaan in op de architectuur en werking van een logisch data warehouse en de migratie van een traditioneel naar een logisch data warehouse.
Lees meer