Cloud als ondersteuning van jouw ICT strategie

De manier waarop organisaties naar hun ICT omgeving kijken, is de afgelopen jaren enorm veranderd. Trends als ‘cloud first strategy’, ‘verSaaSen’ en ‘always on’ staan central binnen het ICT beleid van organisaties waar wij mee samenwerken. Software en andere ICT oplossingen moeten de business doelstellingen ondersteunen en moeten simpelweg altijd en overal beschikbaar zijn. Voor de meeste organisaties is het inmiddels duidelijk dat de cloud hierin kan ondersteunen. Maar met cloud krijg je ook meer flexibiliteit en efficiency, kun je snel opschalen bij piekbelasting en afschalen in rustige perioden.

Door je Exact omgeving naar de cloud te brengen, heb je geen omkijken meer naar het beheer van deze applicaties en kun jij je focussen op je bedrijfsvoering. Lees snel verder hoe de Axians AppCloud jou hierin volledig kan ondersteunen.

 

Waarom Exact vanuit de Axians AppCloud?

Wil jij het IT beheer en de verantwoordelijkheid van jouw Exact omgeving uitbesteden, kies dan voor Exact vanuit de Axians AppCloud. Met onze cloud oplossing brengen wij Exact, maatwerk en aanpalende oplossingen, zoals Scan Sys en Orbis, veilig in de cloud. Zo hebben jij en je medewerkers altijd en overal de beschikking over je Exact omgeving, via welk device dan ook.

Wat is Exact vanuit de Axians AppCloud? De kenmerken op een rij:

 • Private cloud oplossing, dus geen gedeelde cloud!
 • Goed beveiligde toegang
 • Jouw data staat en blijft veilig in Nederland
 • Altijd up to date met de nieuwste technologie en versies
 • Software groeit flexibel met je mee; snel up- en downsizen
 • Kosten worden inzichtelijk en voorspelbaar
 • Jouw Exact applicaties altijd en overal beschikbaar via een browser
 • En niet onbelangrijk: 1 partij, dus 1 aanspreekpunt voor Exact vanuit de Cloud.

Nooit meer van het kastje naar de muur worden gestuurd

Wanneer je je applicaties naar de cloud brengt, dan wil je niet schakelen met een software- én een cloud leverancier. Bij Axians garanderen we jou één team met technische en Exact specialisten, die jou volledig ontzorgen als het gaat om jouw Exact omgeving vanuit de cloud. Het resultaat: geen vertragingen door processen en schakels, maar daadkracht en korte lijnen.

Wij doen niet alleen support op Exact en aanpalende applicaties, maar we verzorgen ook het technische applicatiebeheer, zoals datarecovery, back-ups, etc. Allemaal in eigen beheer! Hierdoor hebben we volledige grip en controle op de cloud omgeving, kunnen we altijd zelf bij de applicaties en kunnen we snel schakelen binnen één team.

‘ICT with a human touch’ noemen we dat!

 

EBN: “Wij voeren enkel de regie en houden ons ieder bij ons eigen expertise”

In 2019 koos EBN opnieuw voor Axians als partner voor de verdere ontwikkeling van de financiële processen en de daaraan gekoppelde aanschaf, de implementatie en het onderhoud van de financiële software van Exact. Dit alles wordt geleverd vanuit de Axians AppCloud.

De Axians AppCloud ontzorgt EBN dan ook. “Wij voeren enkel de regie en houden ons ieder bij ons eigen expertise”, aldus Martin. Hij vervolgt: “Dit betekent dat we met een klein IT kernteam de IT van een bedrijf met de financiële omvang van een corporate enterprise kunnen managen”. Zónder zelf een applicatiebeheerder of database specialist in huis te hoeven hebben.

Martin Hoff, CIO bij Energie Beheer Nederland (EBN)

Lees meer

Mosadex: “Schaalbare oplossingen zonder discussie over verantwoordelijkheid”

Mosadex koos ervoor om Exact en aanpalende oplossingen naar de Axians Cloud te brengen.

“We hebben gekozen voor Exact vanuit de cloud, omdat we op zoek waren naar een schaalbare oplossing. Axians biedt met haar eigen cloud oplossing een full service product met duidelijke Service Level afspraken. Dit voorkomt discussies over wie waarvoor verantwoordelijk is.”

Marco Leenders, Hoofd Automatisering bij Mosadex 

Met Exact vanuit de Axians AppCloud zit je goed!

Waarom kiezen Exact gebruikers voor onze cloud:

 • Eén team met Exact en cloud specialisten waardoor we snel kunnen schakelen
 • Private cloud: jouw data op een eigen dedicated omgeving
 • Jouw vertrouwde Exact omgeving als webbased oplossing vanuit de cloud
 • Naast Exact ook aanpalende applicaties vanuit deze cloud omgeving
 • Security staat voorop; onze cloud voldoet aan de hoogste normen
 • Jouw data staat veilig in Nederlandse datacenters
 • Hypermodern platform met all-flash storage
 • Duidelijke service level afspraken met de beste
  service voor jouw Exact omgeving!

Meer weten over Exact vanuit de Axians AppCloud? Je leest het in de brochure.

>> Bekijk de brochure!

Brochure Exact vanuit de Axians AppCloud