AppCare

Uw applicaties, onze zorg. AppCare staat voor heldere en transparante beheercontracten waarin duidelijk is welke dienstverlening u van ons mag verwachten.

Lees meer

CaseNext ICT

CaseNext ICT, dé business software voor ICT bedrijven. Creëer 360 graden klantinzicht en houd de volledige controle over de bedrijfsvoering.

Lees meer

I-Make: ERP voor de maakindustrie

Standaard ERP-software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

Xtended P2P

Wilt u controle van aanvraag tot betaling. Met Xtended P2P voorkom budgetoverschrijdingen en houd continu overzicht over verplichtingen en betalingen.

Lees meer

ActDigital: mobiele digitalisering

Met ActDigital voor Exact Synergy & Exact Globe, ben je als organisatie in staat om (sub)processen te digitaliseren, intelligenter te maken én aan elkaar te koppelen.

Lees meer

Exact vanuit de Axians AppCloud

Jouw Exact omgeving altijd en overal beschikbaar vanuit de Axians AppCloud. Eén aanspreekpunt, geen gedoe. Kortom, de beste service voor Exact vanuit de cloud!

Lees meer

Xtended HRM

Wilt u meer aandacht voor de ontwikkeling van uw medewerkers? Xtended HRM automatiseert het complete HR-proces zodat u meer tijd heeft voor strategisch HR.

Lees meer

Scantool – Tracking & Tracing

Bedrijven richten zich steeds meer op kwaliteitsmanagement. Snel en correct registreren van grondstoffen en producten zorgt voor tijdswinst en foutreductie.

Lees meer

I-Fresh: ERP voor AGF sector

Standaard ERP-software voor de AGF. Het gehele proces vastgelegd in één systeem, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees meer

ServiceNext: IT Service Management

ServiceNext - de IT Service Management oplossing voor Exact Synergy Enterprise - helpt je incidenten, wijzigingen en configuraties beheersbaar te maken.

Lees meer

Elektronisch factureren in/aan de overheid

Met Digital Invoicing voor Exact software bent u klaar voor e-facturatie via Digipoort of Simplerinvoicing, de vertrouwde netwerken van de rijksoverheid.

Lees meer

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde ERP-oplossing om uw primaire bedrijfsprocessen te automatiseren.

Lees meer

Automatiseer je handelsprocessen met EDI

Automatiseer uw handelsprocessen met EDI voor meer efficiency tussen u en uw handelspartners.

Lees meer

Applicatie-integratie

Breng informatie dichter bij de gebruiker door bronnen te verbinden en overzichtelijk te presenteren op elk gewenst moment en device.

Lees meer