AppCare

Uw applicaties, onze zorg. AppCare staat voor heldere en transparante beheercontracten waarin duidelijk is welke dienstverlening u van ons mag verwachten.

Lees meer

CaseNext ICT

CaseNext ICT, dé business software voor ICT bedrijven. Creëer 360 graden klantinzicht en houd de volledige controle over de bedrijfsvoering.

Lees meer

I-Make: ERP voor de maakindustrie

Standaard ERP-software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

Xtended P2P

Wilt u controle van aanvraag tot betaling. Met Xtended P2P voorkom budgetoverschrijdingen en houd continu overzicht over verplichtingen en betalingen.

Lees meer

Exact vanuit de Axians AppCloud

Jouw Exact omgeving altijd en overal beschikbaar vanuit de Axians Cloud. Eén aanspreekpunt, geen gedoe. Kortom, de beste service voor Exact vanuit de cloud!

Lees meer

Xtended HRM

Wilt u meer aandacht voor de ontwikkeling van uw medewerkers? Xtended HRM automatiseert het complete HR-proces zodat u meer tijd heeft voor strategisch HR.

Lees meer

Scantool – Tracking & Tracing

Bedrijven richten zich steeds meer op kwaliteitsmanagement. Snel en correct registreren van grondstoffen en producten zorgt voor tijdswinst en foutreductie.

Lees meer

DistRetail: ERP voor de Food Retail

DistRetail bevat alle functionaliteiten die u als food retailer van een ERP-pakket verlangt. Het is een gebruiksvriendelijke, ready to use applicatie met focus op uw core processen.

Lees meer

I-Fresh: ERP voor AGF sector

Standaard ERP-software voor de AGF. Het gehele proces vastgelegd in één systeem, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees meer

ServiceNext: IT Service Management

ServiceNext - de IT Service Management oplossing voor Exact Synergy Enterprise - helpt je incidenten, wijzigingen en configuraties beheersbaar te maken.

Lees meer

Business Apps

Altijd en overal inzicht in relevante data. Werk efficiënter met slimme business apps. Dankzij integratie met uw andere software hebt u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Lees meer

ActDigital: Mobile platform & Apps

Wij geloven dat jij zelf jouw eigen apps moet kunnen bouwen op een eigen Mobile Platform. Met de flexibiliteit om eenvoudig aan te passen aan de situatie of de gebruiker.

Lees meer

Elektronisch factureren in/aan de overheid

Met Digital Invoicing voor Exact software bent u klaar voor e-facturatie via Digipoort of Simplerinvoicing, de vertrouwde netwerken van de rijksoverheid.

Lees meer

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een volledig geïntegreerde ERP-oplossing om uw primaire bedrijfsprocessen te automatiseren.

Lees meer

repleniQ: voorraadoptimalisatie voor food en non-food retail

Betere forecasting van je voorraden, verlaging van out of stock en minder derving.

Lees meer

EDI: automatiseren van uw handelsprocessen

Automatiseer uw handelsprocessen met EDI voor meer efficiency tussen u en uw handelspartners.

Lees meer

Applicatie-integratie

Breng informatie dichter bij de gebruiker door bronnen te verbinden en overzichtelijk te presenteren op elk gewenst moment en device.

Lees meer