I-Make: ERP voor de maakindustrie

Standaard ERP-software voor de maakindustrie; de aansluiting tussen kantoor en productie, van klantorder tot productie op voorraad.

Lees meer

DistRetail: ERP voor de Food Retail

DistRetail bevat alle functionaliteiten die u als food retailer van een ERP-pakket verlangt. Het is een gebruiksvriendelijke, ready to use applicatie met focus op uw core processen.

Lees meer

I-Fresh: ERP voor AGF sector

Standaard ERP-software voor de AGF. Het gehele proces vastgelegd in één systeem, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees meer

ServiceNext: IT Service Management

ServiceNext - de IT Service Management oplossing voor Exact Synergy Enterprise - helpt u incidenten, wijzigingen en configuraties beheersbaar te maken.

Lees meer

CarIT: Automotive software

CarIT is het meest complete softwarepakket voor autodealerbedrijven, waarin alle processen rondom werkplaats, magazijn, verkoop, relatiebeheer, planning en tijdregistratie worden ondersteund vanuit één database.

Lees meer

Business Apps

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en werk efficiënter met slimme business apps. Dankzij integratie met uw andere software hebt u altijd en overal toegang tot uw relevante bedrijfsinformatie.

Lees meer

Customized Business Apps voor Exact

Snel en op maat uw eigen customized Business App op reeds bestaande (databronnen van) ERP - zoals Exact - of industriële systemen.

Lees meer

Digitaal factureren in en aan de overheid

Met Digital Invoicing voor Exact software bent u klaar voor e-facturatie via Digipoort of Simplerinvoicing, de vertrouwde netwerken van de rijksoverheid.

Lees meer

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV is een gebruiksvriendelijke en eenvoudig in gebruik te nemen bedrijfsoplossing van Microsoft. U gebruikt het voor uw boekhouding, verkoop, logistiek en productie en bedrijfsprocessen.

Lees meer

HRM software

De HRM software van Axians helpt u uw HRM processen tot 25% goedkoper, efficiënter, kwalitatief beter en betrouwbaarder te maken.

Lees meer

ShopReplenishment: voorraadoptimalisatie software

Met ShopReplenishment heeft u uw artikelen altijd op het juiste moment in de winkelschappen liggen.

Lees meer

EDI: automatiseren van uw handelsprocessen

Er kan nog een flinke inhaalslag gemaakt worden om digitale transacties tussen bedrijven onderling te verbeteren. Lees meer over onze EDI oplossing.

Lees meer

Microsoft Dynamics CRM

CRM laat uw organisatie klantgericht en efficiënt werken. U bouwt (relatie)informatie op en deelt deze eenvoudig met collega’s, waarbij het primaire salesproces direct en real-time inzichtelijk wordt gemaakt.

Lees meer

Applicatie-integratie

Axians brengt informatie dichter bij de gebruiker door bronnen te verbinden en overzichtelijk te presenteren op elk gewenst moment en device. Dat is de kern van ‘eenvoud door integratie’.

Lees meer