Neem contact op
Bel mij terug

“Een datagedreven zorginstelling
kan niet zonder Axians Healthcare Platform”

De informatievoorziening in zorginstellingen is al lang niet meer alleen gericht op stuurinformatie voor het management. Inzichten uit data moeten ook medisch en ondersteunend personeel helpen om betere beslissingen te nemen.

Analyse van gegevens uit slechts één domein is onvoldoende. Je hebt meer en vaak ook andere soorten gegevens nodig. Een deel van die gegevens is wellicht ongestructureerd, denk aan gespreksverslagen, beeldvormende diagnostiek, et cetera. Gegevens uit verschillende domeinen moeten gecombineerd kunnen worden. Bijvoorbeeld gegevens uit het ZIS, gegevens uit het personele systeem en medische gegevens om te komen een goede inschatting van de werkdruk voor het verplegend personeel. Maar hoe krijg je deze gegevens tijdig en in samenhang bij elkaar?

Daarom hebben we het Axians Healthcare Platform ontwikkeld, een modern data platform specifiek voor de zorgsector. Het is geschikt voor opslag en analyse van alle typen gegevens uit alle mogelijke bronnen. Het maakt uitwisseling van gegevens in de zorgketen en met zorgpartners mogelijk én voorziet in de data governance.

Whitepaper Axians Healthcare Platform

Huidige informatiesystemen zijn vaak niet in staat om verschillende soorten gegevens binnen één omgeving te combineren en in samenhang te analyseren. Daarom hebben we het Axians Healthcare Platform ontwikkeld, een modern data platform specifiek voor de zorgsector.

Hoe ziet het Axians Healthcare Platform eruit? En welke voordelen biedt dit in de praktijk? Lees er alles over in de whitepaper, die je hier kunt aanvragen.

 

 

Webinar over het Axians Healthcare Platform

In dit webinar over het Axians Healthcare Platform laten we je zien hoe dit moderne dataplatform eruit zien en wat je er mee kunt doen. Tijdens het webinar wordt ook ingegaan op diverse vragen van deelnemers.

Je kunt de opname van dit informatieve webinar hier aanvragen.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over het Axians Healthcare Platform en wat dit voor jouw zorginstelling kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via info.bi.nl@axians.com of via telefoon 088 – 597 55 00.

Of vul het contactformulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!