Neem contact op
Bel mij terug

Orde in de informatiechaos

Geschreven door Menno Krijgsman Als een zorgorganisatie bewust omgaat met zijn informatiehuishouding, betekent dat een flinke kostenbesparing op de lange termijn. Als het moment is aangebroken om te moderniseren ter voorbereiding op een digitale toekomst, hoeft er niet eerst van alles opgeruimd te worden. 
Lees meer

Betere stuurinformatie en minder registratiedruk

Geschreven door Menno Krijgsman De ouderenzorg verkeert in een precaire situatie: het wordt steeds moeilijker kwaliteit van zorg te leveren met beschikbare middelen, anderzijds eist de samenleving dat wel. Het aantal ouderen met een complexe zorgvraag neemt toe, omdat de maatschappij vergrijst. In dit spanningsveld biedt ICT uitkomst.
Lees meer

Meer grip op je eigen data

Geschreven door Menno Krijgsman De geestelijke gezondheidszorg (ggz) staat binnen de zorgsector redelijk op zichzelf. Alleen al door de grote variatie aan activiteiten is de complexiteit binnen het ggz-landschap enorm. De complexiteit binnen de ggz vertaalt zich ook naar de data-omgeving van organisaties.
Lees meer

Datawarehouse maakt eigen regie mogelijk

Geschreven door Menno Krijgsman Door een geautomatiseerd datawarehouse krijg je goed en snel inzicht in de financiële administratie. Het maakt eigen regie mogelijk; je zit ‘dicht op de bal’. Je boekt daarmee grote winst als het gaat om de kwaliteit van de bedrijfsinformatie, efficiency en effectief optreden. 
Lees meer

Het belang van data governance en data management

Geschreven door Jan van Engelen De impact van goede data voor een organisatie is dermate groot dat een investering in tijd en financiën meer dan gerechtvaardigd is. Áls het gaat ‘vliegen’, dat wil zeggen als die goede data binnen de organisatie beschikbaar zijn, werkt dat op allerlei niveaus door.  
Lees meer