Multiservice netwerken en MPLS: welke meerwaarde kunnen ze bieden?

30-05-2017 | Geschreven door Rudy Bril

Er is een snel toenemende vraag naar breedbandige verbindingen. En die term ‘breedbandig’ is ook nog eens aan inflatie onderhevig. Wat nog niet zo gek lang geleden een paar Mbit ADSL was, moet in de ogen van steeds meer gebruikers nu 50 Mbit of meer zijn om ‘breedbandig’ te mogen heten. Hiervoor zijn glasvezelverbindingen nodig.

Lees meer

WiFi Location Based Services: haal meer uit je draadloze netwerk!

22-02-2017 | Geschreven door Marco Schalkx

Hoe gebruik je het draadloos netwerk om de bezetting van ruimtes in een gebouw te bepalen? Lone Rooftop en Axians laten zien hoe een Facilitair Manager dankzij deze informatie de schoonmaak van het gebouw beter kan plannen, roostermakers van universiteiten een betere planning van collegezalen maken en medewerkers makkelijk een vrije flexplek in het gebouw vinden.

Lees meer

Axians en Thialf; de ultieme tijdrit

15-02-2017 | Geschreven door Koen de Boer

In het nieuwe Thialf is een geheel nieuwe netwerkinfrastructuur aangelegd die klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Het gaat hier om zowel een “wired” als “wireless” netwerkinfrastructuur.

Lees meer

De Alliantie: procesoptimalisatie door integratie

27-01-2017 | Geschreven door Jacob Hoeflaken

Woningcorporaties zijn, net als vele andere organisaties, actief in een wereld die steeds sneller verandert. Het streven om betaalbare en goede huizen in prettige buurten te realiseren, kent heel wat uitdagingen. Ontwikkelingen zoals een veranderende wetgeving en minder investeringsruimte dwingen De Alliantie tot een Mean & Green bedrijfsvoering.

Lees meer
1 2 ...