Internet of Things versnelt inzicht en innovatie

26-02-2020 | Geschreven door Raymond Janssen

Objecten, apparaten, machines en gebouwen hebben allemaal data in zich die belangrijk zijn voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Internet of Things (IoT) biedt de mogelijkheid om deze data te genereren, op afstand uit te lezen en erop bij te sturen.

Lees meer

Industrie 4.0: Ready, Set, DATA!

26-02-2020 | Geschreven door Edwin Bastings

Machines en processen staan steeds meer in contact met informatie- en communicatietechnologie. Dankzij Internet of Things, de ontwikkeling van sensoren en cloud computing kunnen we spreken van een zogenaamde vierde Industriële Revolutie.

Lees meer

Praktisch: hoe werkt Discovery Hub? 

13-01-2020 | Geschreven door Coen Donders & Leon de Ridder

De nieuwe tool Discovery Hub® is een softwareplatform dat bedrijven helpt om hun data-omgeving te professionaliseren zonder dat ze hierbij afhankelijk zijn van leveranciers. “Iedereen die een beetje affiniteit met data heeft, kan deze tool gebruiken en heeft er geen uitgebreide programmeer- en SQL-kennis voor nodig”.

Lees meer

Van patchwork naar platform

25-09-2019 | Geschreven door Coen Donders

De Discovery Hub® is een geautomatiseerd data management platform. Dit platform helpt bedrijven bij het creëren van een toekomstbestendig, modern datawarehouse. Dit met één geïntegreerd platform, in plaats van..

Lees meer

Data driven maintenance van bagagesysteem Schiphol

27-08-2019 | Artikel

Op Schiphol wordt met monitoring op afstand actief zicht gehouden op het bagagesysteem, om vervolgens op basis van voorspellend onderhoud op tijd onderhoud te plegen om verstoringen te minimaliseren. Ron Wever, Cluster Manager Bagage bij Royal Schiphol Group, geeft een inkijkje in zijn wereld.

Lees meer
1 2 3 ...