Praktisch: hoe werkt Discovery Hub? 

13-01-2020 | Geschreven door Coen Donders & Leon de Ridder

De nieuwe tool Discovery Hub® is een softwareplatform dat bedrijven helpt om hun data-omgeving te professionaliseren zonder dat ze hierbij afhankelijk zijn van leveranciers. “Iedereen die een beetje affiniteit met data heeft, kan deze tool gebruiken en heeft er geen uitgebreide programmeer- en SQL-kennis voor nodig”.

Lees meer

Van patchwork naar platform

25-09-2019 | Geschreven door Coen Donders

De Discovery Hub® is een geautomatiseerd data management platform. Dit platform helpt bedrijven bij het creëren van een toekomstbestendig, modern datawarehouse. Dit met één geïntegreerd platform, in plaats van..

Lees meer

Data driven maintenance van bagagesysteem Schiphol

27-08-2019 | Artikel

Op Schiphol wordt met monitoring op afstand actief zicht gehouden op het bagagesysteem, om vervolgens op basis van voorspellend onderhoud op tijd onderhoud te plegen om verstoringen te minimaliseren. Ron Wever, Cluster Manager Bagage bij Royal Schiphol Group, geeft een inkijkje in zijn wereld.

Lees meer

Mens en Machine: De perfecte combi

19-06-2019 | Geschreven door Erwin Kloppenburg

Ik krijg wel eens de vraag gesteld: ‘De hoeveelheid data neemt alleen maar toe, de machines worden alsmaar slimmer. Daarnaast kunnen we die data ook steeds beter combineren waardoor we nog betere inzichten krijgen. Worden we als mens dan niet overbodig?’

Lees meer
1 2 3 ...