Neem contact op
Bel mij terug

Smart Finance: drie praktijkvoorbeelden

Waarom dit eBook?

Een moderne financieel manager moet meer doen dan zorgen dat de cijfers op orde zijn. In dit eBook laten we zien hoe drie bedrijven in de automotive-, leisure- en productiebranche het Smart Finance framework hebben gebruikt om de transitie van ‘boekhouder’ naar ‘strategisch adviseur’ vorm te geven.

Wat je vindt in het eBook:

  1. Uitleg over het Smart Finance framework
  2. Voorbeelden hoe bedrijven dit framework geïmplementeerd hebben
  3. Een vragenlijst waarmee je kunt meten hoe volwassen jouw financiële afdeling

Over de auteurs

Peter Couwenberg is senior consultant Smart Finance bij Kadenza en expert in financiële consolidatie en fast close. Hij helpt organisaties met het verbeteren, versnellen en professionaliseren van alle processen en systemen die van invloed zijn op periodeafsluitingen.
Rutger van den Berg is lead consultant Smart Finance. Hij studeerde Organisatie en Financieel Management aan de Universiteit van Twente en houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de implementatie van oplossingen voor corporate performance management.

Deel deze pagina

Wil jij ook het verhaal achter de cijfers kunnen vertellen?

Volg een webinarofLees het artikel
eBook: de Office of Finance op weg naar 2025Wil je de transitie te maken van boekhouder naar business partner? Dit eBook biedt je de structuur om die verandering vorm te geven.Download het eBook