Neem contact op
Bel mij terug

De kracht van CPM in drie praktijkvoorbeelden

Waarom dit eBook?

De rol van de financiële afdeling verandert, maar het moderniseren van je office of finance gaat verder dan tools en technologie. In dit eBook leer je hoe drie bedrijven in verschillende branches een stevig fundament hebben gelegd onder hun financiële afdeling. We laten je zien hoe zij dat voor elkaar krijgen vanuit één geïntegreerde omgeving voor Corporate Performance Management (CPM) en Business Intelligence (BI).

Wat je vindt in het eBook:

  1. Uitleg hoe het Smart Finance framework werkt
  2. De smart finance maturity scan om te bepalen waar jouw organisatie staat

Over de auteurs

Robert-Jan van Kuppeveld is Smart Finance consultant en studeerde bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam. Hij heeft 12 jaar als manager finance en IT gewerkt in een internationale reisorganisatie en heeft meer dan 9 jaar ervaring als BI – CPM consultant met het implementeren van CPM- en BI-oplossingen bij nationale en internationale organisaties.
Rutger van den Berg is lead consultant Smart Finance. Hij studeerde Organisatie en Financieel Management aan de Universiteit van Twente en houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de implementatie van oplossingen voor corporate performance management.

Deel deze pagina

Het verhaal achter de cijfers?

Lees het artikel
eBook: de Office of Finance op weg naar 2025Wil je de transitie maken van boekhouder naar business partner? Dit eBook biedt je de structuur om die verandering vorm te geven.Download het gratis eBook!