Houd je organisatie secure

Security-aanvallen richten zich steeds vaker rechtstreeks op de data in plaats van op het systeem. Hierdoor zijn onderwerpen als data-integriteit en privacy een prominentere rol gaan spelen en inmiddels ook verankerd in wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens. De ontwikkelingen vragen om een andere aanpak dan voorheen. Hoe waarborg je de beschikbaarheid van bedrijfsdata en zorg je ervoor dat de organisatie in deze veranderende omgeving te allen tijde veilig blijft? Axians helpt je stap voor stap een sterke security-architectuur op te bouwen.

Het creëren van de juiste security-architectuur doen we samen met jou, aan de hand van vier bouwblokken: ‘bedenk het’, ‘bouw het’, ‘onderhoud het’ en ‘leer het’. Ieder thema draagt bij aan het samenstellen van een sterke security-architectuur. Met onze human touch zorgen we voor een IT-omgeving waarbij security-maatregelen naadloos op je strategische ambities aansluiten.

Bedenk het

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten waar je nu met je organisatie staat en waar je naartoe wilt. Axians ondersteunt je onder andere met het Security Planning Process en geeft je meer inzicht met SIEM.

Lees meer

Bouw het

We stellen de juiste mix aan componenten samen, die op een geautomatiseerde en intelligente manier naadloos met elkaar integreren. Met deze formatie toon je tegelijkertijd aan dat je aandacht hebt voor security en volledig in control bent.

Lees meer

Onderhoud het

Met geavanceerde diensten zoals het SOC halen we waardevolle inzichten uit je security-maatregelen en laten we zien dat deze bijdragen aan het behalen van je businessdoelen. Zo herkennen we bijvoorbeeld potentiële dreigingen in een vroeg stadium.

Lees meer

Leer het

Voor elke fase waarin je organisatie zich bevindt bieden we interessante workshops of trainingen aan. Zo houd je de volledige regie over je security-architectuur, ben je compliant en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Axians Cyber Security Leadership Team

Wil je meer weten over onze Security oplossingen?

Neem contact met ons opofOntdek onze locaties