VINCI Energies

Connecting our energies

VINCI Energies

logo_VINCI-energies

 

 

 

Als internationale marktleider is VINCI Energies haar klanten van dienst bij het inrichten en optimaliseren van hun energie-, transport- en communicatie-infrastructuur, industriële faciliteiten en gebouwen. VINCI Energies bestaat uit 1.500 business units met gezamenlijk 63.000 werknemers in 50 landen.

Merken

De merkenstrategie van VINCI Energies is gebaseerd op gespecialiseerde merken voor verschillende hoofdbedrijfstakken. Voor deze merken geldt dat ze actief zijn in projectengineering en -uitvoering tot en met onderhoud, exploitatie en facilitair management:

 

Actemium_500pxIndustrie

Actemium is actief in alle fases van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Ons netwerk komt met relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners.

 

 

Omexom_500px

Infrastructuur

Omexom biedt met 12.000 specialisten vanuit een internationaal netwerk in meer dan 40 landen alle diensten en expertise voor de opwekking, transmissie, transformatie én distributie van elektriciteit. Door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud realiseren we oplossingen voor onze klanten.

 

VINCI_Facilities_500px

Dienstensector

Dankzij een combinatie van technische expertise, beheer en dienstverlening aan gebruikers is VINCI Facilities in staat om als facilitair dienstverlener integrale en multidisciplinaire maatoplossingen te bieden in de gebouwgebonden omgeving. Met een breed, geïntegreerd dienstenpakket garandeert VINCI Facilities optimale ontzorging, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun core business.

 

Axians_500px

ICT & Telecom

Axians bedient haar klanten - met een unieke reeks ICT oplossingen. Oplossingen voor het ontwerpen, realiseren, laten functioneren en beheren van hun ICT-infrastructuur. Maar ook met software, hardware en diensten op maat. Voor uiteenlopende markten.