Axians en VINCI Energies

 

 

VINCI Energies

logo_VINCI-energies

 

 

 

Axians is één van de merken van VINCI Energies, een internationale netwerkorganisatie actief in 53 landen met zo'n 1800 business units in een groot expertise netwerk.

In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie. Door hun sterke regionale wortels en de soepele organisatiestructuur geven de business units de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency van energie-, transport- en communicatie-infrastructuur, productiefaciliteiten en gebouwen een sterke impuls. Belangrijk doel hierbij: de vergroting van de effectiviteit van de processen bij opdrachtgevers onder andere door de effectiviteit van haar eigen organisatie steeds te optimaliseren.

In Nederland werkt VINCI Energies vanuit business units onder de netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom én VINCI Facilities. De merken maken VINCI Energies zichtbaar en herkenbaar in de markt. Elk merk is goed op bepaalde terreinen: de expertisegebieden. In industriële dienstverlening, ICT en automatisering, elektriciteit en netwerken én in het beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Op deze expertisegebieden bieden ze advies, ontwerp, realisatie en onderhoud.

Merken

ActemiuActemium_500pxis het merk van VINCI Energies gericht op industriële processen.

 

 

Omexom_500px

Omexom is het merk van VINCI Energies voor Power & Grid.

 

 

VINCI_Facilities_500px

VINCI Facilities is het merk van VINCI Energies voor gebouw gebonden oplossingen en facilitymanament.

 

 

Axians_500px

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten.

 

Sommige business units werken onder een lokaal merk met specifieke expertise op de markt.

VINCI Energies kenmerkt zich door een unieke netwerkorganisatie van business units. De business units zitten dicht bij de klanten. Ze zijn zeer autonoom. Daardoor kunnen ze snel en flexibel reageren op veranderingen en kansen in hun lokale markten. Ook kunnen ze tijdelijk of lang samenwerken voor grotere en complexe projecten of internationale klanten. Door de business unit structuur is VINCI Energies een robuuste organisatie: gericht op continuïteit. Ook in die zin zijn ze een duurzame organisatie.

VINCI Energies faciliteert de business units en merken daarbij onder andere op het gebied van HR, Safety, innovatie, netwerken en maatschappelijk verantwoord & duurzaam ondernemen.