Automatische verwerking van inkomende facturen en declaraties

 

 

Scan Sys werd opgericht in de jaren ’90, toen de digitale revolutie in volle gang was. Met de ontdekking van Optical Character Recognition (OCR) werd het mogelijk om op intelligente wijze teksten uit documenten te herkennen. Zo begon Scan Sys met OCR dienstverlening voor bedrijven die op zoek waren naar een efficiëntere manier om documenten te verwerken. Ze richtten zich onder meer op het digitaliseren van krantenberichten.

In 2001 ontwikkelde Scan Sys – op basis van Free Form herkenning en OCR – hun eigen software: ImageCapture. Deze oplossing maakt het mogelijk om allerlei documenten te digitaliseren. Van facturen tot HR dossiers, vrachtdocumenten, poststukken en verkooporders. Met hun oplossingen wil Scan Sys ondernemingen ontzorgen door de verwerkingsprocessen van die documenten zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen.

scan sys en axians

Ruim 50 standaard koppelingen

Dankzij ruim 50 standaard software koppelingen integreert Scan Sys ImageCapture volledig met diverse applicaties en maakt deze gebruik van de daar aanwezige data. Niet voor niets heeft Scan Sys inmiddels meer dan 4700 tevreden klanten in binnen en buitenland!

Over onze samenwerking

Axians is implementatiepartner van Scan Sys ImageCapture voor gebruikers van Exact software. Scan Sys zorgt voor de automatische verwerking van inkomende facturen en declaraties. Steeds meer Exact gebruikers ontdekken de voordelen van automatische factuurverwerking en declaratieverwerking. Het bespaart tijd, verkleint de foutkans van de handmatige overname van data én zorgt ervoor dat facturen en declaraties eerder (uit)betaald worden.

Orbis Software contactform

Kunnen we je helpen bij jouw volgende digitaliseringsstap?

 

Heb je een vraagstuk rondom de automatisering van je processen? Onze specialisten denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met onze sales afdeling, tel.nr. 088 597 5550.