Één geïntegreerd platform

Board biedt bedrijven een oplossing voor alle onderdelen van het financiële proces, in  één geïntegreerd platform. Basisfunctionaliteiten voor financial control: consolidatie van data, budgettering, financiële rapportage, analyse en fast close. Maar ook management control: forecasting, what-if analyse en self service analytics en visualisatie. De analysemogelijkheden van Board zijn uitgebreid, met opties voor simulatiemodellen, predictive analytics en data discovery. Informatie kan gedeeld worden met de rest van de organisatie via rapportages, dashboards en scorecards.

Board kan lokaal geïnstalleerd worden, maar is ook vanuit de cloud te gebruiken. Deze architectuur is schaalbaar van lokale toepassingen tot grootschalige, internationale toepassingen. Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden voor beveiliging van data en data governance. Vanuit één centrale repository kunnen alle measures, dimensies en hiërarchieën hergebruikt worden, waardoor je enorm snel nieuwe analyses en rapportages maakt. Het platform levert bovendien uitgebreide ontwikkelmogelijkheden voor jouw organisatie.

Over onze samenwerking

Met Board helpt Axians bedrijven financiële processen slimmer te organiseren en automatiseren. En om het verhaal achter de cijfers te vertellen met slimme analyses, visualisaties en voorspellingen. Smart Finance noemen we dat.

Axians is een strategische partner van Board. Wij adviseren je over de optimale inrichting van de software en helpen je met de implementatie van alle onderdelen van Board. Wij weten bovendien dat software alléén niet de oplossing is. Optimalisatie van je financiële processen en coaching van je medewerkers zijn bij ons onlosmakelijk verbonden met de software implementatie.

Kennismaken met de software van Board? Neem contact met ons op voor een demonstratie of proof of concept.

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.