Processen automatiseren, valideren en integreren

 

 

Met als doel organisaties efficiënter te maken, begon Orbis Software in 2003 met het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen – specifiek voor het MKB. Tegenwoordig loopt Orbis voorop in het leveren van snelle applicatieontwikkeling. De softwareoplossingen van Orbis zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen bij het stroomlijnen van hun dagelijkse taken en het optimaliseren van hun workflows. Dit door repetitieve taken te automatiseren, waardoor organisaties tijd én geld besparen.

 

Tot het productportfolio van Orbis behoren;

  • RPA platform: Om processen snel en eenvoudig te automatiseren en software te integreren
  • Integratie platform: Waarmee applicaties, systemen en web-services m.b.v. drag-and-drop worden geïntegreerd
  • Workflow platform: Om bedrijfsprocessen volledig zelf in te richten, uit te voeren en te beheren
  • Portal platform: Waarmee je klant-, medewerkers- en leveranciersportalen maakt
orbis en axians

Het motto van Orbis Software

Onder het motto ‘One tool, Countless solutions’ is de software van Orbis bovendien geheel adaptief aan de organisatie die het inzet. Iedere organisatie heeft immers zijn eigen werkwijze en processen.

Via een uitgebreid partnernetwerk worden de oplossingen van Orbis ingezet bij meer dan 8000 klanten in de Benelux en daar buiten, variërend van kleine ondernemingen tot grootschalige wereldwijde organisaties.

“De softwareoplossingen van Orbis zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen bij het stroomlijnen van hun dagelijkse taken en het optimaliseren van hun workflows.”

Over onze samenwerking

Axians is implementatiepartner van Orbis Software voor gebruikers van Exact software. Orbis wordt ingezet om taken te automatiseren, data-invoer te controleren op volledigheid en accuratesse en tot slot om systemen met elkaar te integreren.

Orbis Software contactform

Kunnen we je helpen bij jouw volgende digitaliseringsstap?

 

Heb je een vraagstuk rondom de automatisering van je processen? Onze specialisten denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met onze sales afdeling, tel.nr. 088 597 5550.