Boomi: het low-code integratieplatform voor jouw middleware behoeften

Boomi staat bekend om zijn krachtige integratieplatform dat organisaties in staat stelt om snel en eenvoudig verbinding te maken met verschillende applicaties, gegevensbronnen en apparaten, zowel in de cloud als on-premises. Dit stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, operationele efficiëntie te verbeteren, integratieoplossingen te implementeren en beter te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markt door gebruik te maken van een hybride IT-landschap. . Als partner van Boomi hebben we diepgaande expertise in het implementeren, aanpassen, en optimaliseren van Boomi’s data-integratieplatform voor onze klanten, inclusief het beheren van connectoren en integratieoplossingen.

Ons team van gecertificeerde professionals werkt nauw samen met klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun bedrijfsstrategieën en doelstellingen.

Of het nu gaat om het integreren van bedrijfssystemen, het migreren van gegevens naar de cloud, het automatiseren van processen of het ondersteunen van digitale transformatie-initiatieven, Axians en Boomi zijn er om jouw organisatie te helpen bij elke stap in de reis naar een meer verbonden en agile bedrijfsvoering.

 

Boomi biedt gegevensbeheer en integratiefunctionaliteiten:

Boomi Master Data Hub

Boomi Master Data Hub is een specifieke module binnen Boomi iPaaS die zich richt op Master Data Management (MDM). Dit cloud-native platform voor Master Data Management biedt een uitgebreid overzicht van gegevensdomeinen om betrouwbare zakelijke resultaten te stimuleren. Met Boomi Master Data Hub kunnen organisaties vertrouwde gegevens modelleren, matchen, synchroniseren, opschonen en verrijken over verschillende domeinen.

B2B/EDI-beheer met Boomi

Boomi biedt een volledig cloud-native platform voor het beheren van interacties met trading partners. Je kunt eenvoudig traditionele EDI en nieuwe webservices bouwen, implementeren en beheren om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en daarmee te versnellen. Waar je organisatie zich ook bevindt in de supply chain, je kunt documenten uitwisselen met trading partners zonder de last en kosten van het installeren en onderhouden van verouderde on-premise software.

Boomi API Management:

Ontwerp, beveilig en schaal API’s voor interne connectiviteit binnen een hybride IT-landschap. API’s zijn cruciaal voor digitale transformatie, versnellen de adoptie van applicaties, en zorgen voor een uniforme ervaring. Ze moeten niet alleen als middel gezien worden, maar ook als onderdeel van een strategie die groei en efficiënte app-ontwikkeling bevordert. Met Boomi API Management kan een onderneming volledige controle krijgen over haar API’s en een uniforme strategie beheren die de API-behoeften afstemt op de integratieprocessen.

Boomi Flow: low-code workflow automatisering & app ontwikkeling

Voor succes vertrouwen bedrijven op de efficiënte interactie tussen hun mensen, processen en technologie. Dell Boomi biedt schaalbare oplossingen die deze interactie optimaliseren. Of het nu gaat om back-office operaties, samenwerking met zakelijke partners of het bedienen van klanten, Dell Boomi integreert naadloos in elk IT-landschap. Boomi Flow biedt een low-code ontwikkelplatform om klantreizen te creëren en eenvoudige tot complexe workflows te automatiseren om jouw bedrijf efficiënt aan te sturen met een intuïtieve gebruikersinterface.

Boomi-klanten kunnen hun applicatie- en data-integratiemogelijkheden uitbreiden van workflow-gebaseerde bedrijfsapplicaties naar online/offline mobiele apps en web-portalen.

voorraadverschil analyseren

Waarom Axians met Boomi de Juiste Keuze is

Innovatieve Oplossingen, Diepgaande Expertise

Axians is een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen en diensten, gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het stimuleren van jouw digitale transformatie. Met een uitgebreid portfolio van innovatieve technologieën bieden wij oplossingen op maat voor organisaties van elke omvang en binnen elke sector.

Een van de krachtige tools die Axians aanbiedt, is Boomi, een cloudgebaseerd integratieplatform dat organisaties in staat stelt om naadloos verbinding te maken met verschillende applicaties, data en apparaten. Door te kiezen voor Axians krijg je niet alleen toegang tot cutting-edge technologieën zoals Boomi, maar ook onze diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst in het leveren van end-to-end oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie. Benieuwd wat Boomi voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Waarom kiezen voor Boomi?

Wanneer het aankomt op het kiezen van een integratie platform, zoals een iPaaS (Integration Platform as a Service), zijn er tal van opties beschikbaar. Maar hier is waarom Boomi het ideale iPaaS is voor jouw organisatie:

 • Compleet platform: Boomi biedt een alles-in-één low-code platform dat niet alleen integratie, maar ook datamanagement, API-beheer, workflowautomatisering en meer omvat.
 • Cloud-First benadering: als pionier in cloudgebaseerde integratie, is Boomi perfect gepositioneerd om organisaties te ondersteunen bij hun migratie naar de cloud en het benutten van de voordelen van een cloud-native aanpak.
 • Bewezen track-record: met duizenden succesvolle implementaties over de hele wereld en een sterke focus op klanttevredenheid, is Boomi een bewezen en vertrouwde keuze voor organisaties van elke omvang en in elke branche.
Build & Deploy

Voordelen van Boomi?

Voor zijn superieure iPaaS en API management mogelijkheden

 • 1. Eenvoudige integratie met behulp van connectoren en API Management:
  Boomi’s low-code, visuele interface maakt het gemakkelijk voor bedrijven om complexe integraties te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren zonder dat er diepgaande programmeerkennis nodig is. Boomi Atomsphere zorgt voor verdere optimalisatie.
 • 2. Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn de kern van de Boomi iPaaS-oplossing::
  Of je nu een start-up bent of een grote onderneming, Boomi’s integratieplatform kan worden geschaald om te voldoen aan de groeiende behoeften van jouw bedrijf, terwijl het flexibel genoeg blijft om aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.
 • 3. Snelle time-to-value door effectief beheer en implementatie:
  Dankzij de intuïtieve interface en de uitgebreide bibliotheek met vooraf gebouwde connectors en sjablonen, kunnen organisaties snel integraties implementeren en waarde genereren uit hun IT-investeringen.
 • 4. Veiligheid en betrouwbaarheid: 
  Boomi biedt geavanceerde beveiligingsfuncties en nalevingsmogelijkheden om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Wij zijn met onze Boomi oplossing in deze markten actief

Samen met Boomi helpen we organisaties in verschillende branches om de volgende stap te zetten op het gebied van data integratie. We zijn actief in de volgende marktsegmenten:

 • Hospitality

 • Industrie

 • Zorg

Contact_met_klant

Neem contact met ons op

Door te kiezen voor Boomi als jouw low-code integratieoplossing en API management oplossing, kun je vertrouwen op Axians en Boomi’s gecombineerde expertise om jouw bedrijf te helpen gedijen in het digitale tijdperk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jouw zakelijke doelstellingen kunnen realiseren met hulp van een iPaaS-oplossing zoals Boomi.