Security

Technologie is de laatste jaren onderdeel geworden van het dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé zijn we ongemerkt steeds afhankelijker geworden van IT. Zakelijk wordt het bijvoorbeeld ingezet om andere businessmodellen mogelijk te maken en is het verweven in de meeste bedrijfsprocessen. Dit maakt dat de maatschappij steeds meer draait op IT en daarmee kwetsbaar is voor de gevolgen van cybercriminaliteit. Regelmatig is dan ook in het nieuws dat bedrijven zijn platgelegd door een cyberaanval of dat er gevoelige informatie op straat is komen te liggen. Toch weten veel organisaties niet hoe het met hun eigen informatiebeveiliging gesteld is.

Waarvoor kunt u Security inzetten?

Mogelijke kwetsbaarheid van IT kan desastreuze gevolgen hebben voor je organisatie. Denk hierbij aan mogelijke financiële gevolgen of aan de beschadiging van het merkimago. De integriteit, bescherming en beschikbaarheid van je IT-systeem vragen om voortdurende aandacht. Afhankelijk zijn van IT gaat echter niet alleen over informatiebescherming, ook steeds meer operationele processen worden hier van afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van de waterhuishouding in Nederland, het regelen van de verkeersborden langs de wegen of industriële processen in de maakindustrie. Het is van vitaal belang dat deze processen niet verstoord worden of stil komen te liggen.

Op basis van de kenmerken van jouw business bepalen we het gewenste security niveau voor informatie, assets en processen. Zodat we een passend advies kunnen geven voor de maatregelen die getroffen dienen te worden in zowel techniek, proces als mens.

Lees in onderstaande blog hoe security onderdeel van de primaire business wordt.

Onze oplossingen

De veiligheid van je informatiesystemen en beschikbaarheid van operationele processen is van strategisch belang. De handhaving van die veiligheid vormt de dagelijkse uitdaging voor onze experts. Ze analyseren de huidige veiligheidssituatie en implementeren én onderhouden de noodzakelijke middelen om deze situatie te optimaliseren. Daarvoor leveren ze een totaalaanpak en anticiperen op toekomstige IT- en OT-veiligheidsrisico’s.

Security Planning Process

Om het securityniveau van je organisatie te optimaliseren en ook in de toekomst op een passend niveau te houden, ontwikkelden wij het Security Planning Process.

Lees meer

Meetbare effectiviteit

Met Security Information and Event Management (SIEM) verbeter je het inzicht van security incidenten in je infrastructuur en breid je deze uit naar een passend niveau.

Lees meer

Axians Security Workshop

Tijdens deze workshop scannen we je huidige situatie en onderzoeken gezamenlijk hoe je security dreigingen nu en in de toekomst kunt aanpakken.

Lees meer

De Wet Meldplicht Datalekken

Kom je er zonder schade van af als je belangrijke bedrijfsgegevens verliest of slachtoffer wordt van cybercrime? Lees hoe je in een aantal stappen ‘in control’ bent én blijft.

Lees meer

De voordelen van Axians

Cutting down on costsKostenreductie

Ook al zijn delen van uw veiligheidsinfrastructuur afkomstig van meerdere leveranciers, als ontwerper blijven we uw enige aanspreekpunt en regelen we de ondersteuning en onderhoudscontracten.

Certified skillsControle en flexibiliteit

Gebruik de veiligheidsdiensten van Axians om uw Capex te minimaliseren en uw Opex te beheersen. En profiteer ondertussen van onze 24/7 dienstverlening.

Control and flexibilityGecertificeerde bekwaamheid

Op basis van de hoogst mogelijke certificering door onze leveranciers en uitgebreide én waardevolle ervaring bieden we u eerste klas advies in veiligheidszaken. Resultaat: we selecteren voor u de best mogelijke oplossing.

Responsiveness and local presenceLokale aanwezigheid en beschikhaarheid

Door onze fijnmazige en internationale aanwezigheid en de sterke samenwerking binnen het Axians-netwerk profiteert u lokaal van oplossingen op maat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?