Security

Creëer stap voor stap de juiste security-architectuur voor jouw organisatie

Houd je organisatie secure

Security-aanvallen richten zich steeds vaker rechtstreeks op de data in plaats van op het systeem. Hierdoor zijn onderwerpen als data-integriteit en privacy een prominentere rol gaan spelen en inmiddels ook verankerd in wet- en regelgeving ter bescherming van persoonsgegevens. De ontwikkelingen vragen om een andere aanpak dan voorheen. Hoe waarborg je de beschikbaarheid van bedrijfsdata en zorg je ervoor dat de organisatie in deze veranderende omgeving te allen tijde veilig blijft? Axians helpt je stap voor stap een sterke security-architectuur op te bouwen.

De vier bouwblokken

Het creëren van de juiste security-architectuur doen we samen met jou, aan de hand van vier bouwblokken: ‘bedenk het’, ‘bouw het’, ‘onderhoud het’ en ‘leer het’. Ieder thema draagt bij aan het samenstellen van een sterke security-architectuur. Met onze human touch zorgen we voor een IT-omgeving waarbij security-maatregelen naadloos op je strategische ambities aansluiten.

Bedenk het

Waar sta je nu met je organisatie en waar wil je naartoe? Axians ondersteunt je onder andere met het Security Planning Process en geeft je meer inzicht met SIEM.

Lees meer

Bouw het

We stellen de juiste mix aan componenten samen, die op een geautomatiseerde en intelligente manier naadloos met elkaar integreren.

Lees meer

Onderhoud het

Met geavanceerde diensten zoals het SOC halen we waardevolle inzichten uit je security-maatregelen en tonen we dat deze bijdragen aan het behalen van je businessdoelen.

Lees meer

Leer het

Voor elke fase waarin je organisatie zich bevindt bieden we interessante workshops of trainingen aan, om compliant en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen te zijn.

Lees meer

De voordelen van Axians

Cutting down on costsKostenreductie

Ook al zijn delen van uw veiligheidsinfrastructuur afkomstig van meerdere leveranciers, als ontwerper blijven we uw enige aanspreekpunt en regelen we de ondersteuning en onderhoudscontracten.

Certified skillsControle en flexibiliteit

Gebruik de veiligheidsdiensten van Axians om uw Capex te minimaliseren en uw Opex te beheersen. En profiteer ondertussen van onze 24/7 dienstverlening.

Control and flexibilityGecertificeerde bekwaamheid

Op basis van de hoogst mogelijke certificering door onze leveranciers en uitgebreide én waardevolle ervaring bieden we u eerste klas advies in veiligheidszaken. Resultaat: we selecteren voor u de best mogelijke oplossing.

Responsiveness and local presenceLokale aanwezigheid en beschikhaarheid

Door onze fijnmazige en internationale aanwezigheid en de sterke samenwerking binnen het Axians-netwerk profiteert u lokaal van oplossingen op maat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?