Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Onbegrensd werken. Wat betekent dit volgens Axians?

Onbegrensd werken betekent voor iedereen wat anders. Axians is er van overtuigd dat ICT een faciliterende functie moet hebben voor de organisatie. Medewerkers moeten optimaal kunnen presteren en prettig samenwerken. De primaire bedrijfsprocessen zijn steeds meer afhankelijk van de generieke ICT oplossingen. De impact van downtime, dataverlies, performance issues worden steeds groter en hebben al snel een financiële consequentie.

Maar makkelijk gezegd. Een hoge beschikbaarheid, minimale dataverlies en een goede performance zou vanzelfsprekend moeten zijn als je een cloudoplossing afneemt. Axians beschouwt deze zaken als een basisbehoefte en zit al inbegrepen bij onze standaard dienstverlening. Denk dan aan:

• Een omgeving die hoog beschikbaar is en multi site uitgevoerd kan worden
• Een ISO 27001:2013 gecertificeerde clouddienst en organisatie
• Minimale downtime en dataverlies bij een incident
• Een persoonlijk klantenteam dat je incidenten en changes adequaat afhandelt
• Een Service Manager waarmee je kunt sparren om nog meer waarde te halen uit deze IT diensten

De juiste werkplek met de juiste tools

IT wordt steeds belangrijker. Daarom moet het eenvoudig zijn om er gebruik van te maken, betrouwbaar functioneren en makkelijk aan te passen aan de behoeften. Maar waar het uiteindelijk om draait, is dat elke medewerker de juiste werkplek krijgt. Er worden vaak nieuwe technieken gebruikt om het werk efficiënter te maken, zoals Social Intranet, BI rapportages genereren of Teams.

Het inzetten van een adoptieprogramma

Axians kan dit allemaal inrichten, maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers ook optimaal met elkaar gaan samenwerken? Dit kan alleen wanneer we ze helpen bij de adoptie daarvan. Daarom verzorgt Axians tijdens het overgangsproces een adoptieprogramma. Dit wordt ingezet voor het begeleiden van medewerkers in het daadwerkelijke gebruik van applicaties (denk bijvoorbeeld aan Office365, Skype for Business, Microsoft Teams). In het programma volgen we hoe de functionaliteiten worden toegepast en wordt het gebruik ervan verder gestimuleerd. Waar nodig passen we het adoptieprogramma aan. Zo worden alle medewerkers meegenomen in het onbegrensd werken ongeacht de locatie, tijdstip of de manier waarop men samenwerkt.

Werkplek die bij jou past

Echter niet alle medewerkers zijn gelijk en gebruiken dezelfde applicaties, of dezelfde devices. Dat hoeft ook niet. Met de Axians Online Werkplek krijg je een werkplek die bij jou past. Afhankelijk van je wensen, wordt er een passende werkplek uitgerold.

Veilig samenwerken

Online (samen)werken moet daarnaast op een veilige manier gebeuren. Niet alleen aan de “cloud” kant, maar ook zeker op de verschillende devices. Gemiddeld werkt je al snel met drie verschillende devices. Echter brengt deze manier van werken ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Want hoe ga je om met een gestolen device? Wat als deze ook toegang biedt tot gevoelige bedrijfsgegevens? En hoe beheer je al die verschillende gebruikers en devices? Device Management kan je hier mee helpen. Met Device Management kun je vanaf één centraal punt meerdere devices configureren, beheren, beveiligen en de bedrijfsgegevens op de devices controleren.

Bij onbegrensd werken is het voor ons het allerbelangrijkste dat medewerkers op de juiste wijze worden gefaciliteerd en tevreden zijn.

Meer weten over onbegrensd werken? Laat je gegevens achter!

BEL ME TERUG!

Stefan van Dorst

Adviseur Onbegrensd Werken

Powered by