Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Contact

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaand telefoonnummer, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.

T: +31 (0)88  5975500
E: info.infra.nl@axians.com

Contactformulier

Onze locaties

Kantoor Groningen Axians Groningen
Eemsgolaan 15
9727 DW Groningen
Kantoor Eindhoven Axians Eindhoven
Esp 120
5633 AA Eindhoven
Kantoor Delft Axians Delft
Poortweg 4a
2612 PA Delft
Direct contact met één van onze adviseurs?
Stefan van Dorst Adviseur

Ik ben al sinds de eerste ontwikkelingen van cloud computing in 2007 betrokken als Adviseur richting diverse schakels binnen de keten. Van Software Vendoren die cloud infrastructuur afnamen tot full service werkplekdiensten bij corporate organisaties binnen de dienstverlenende sector. Door de ervaring met diverse clouddiensten, van IaaS tot en met werkplekken, kan ik samen met jou de juiste keuze maken in het zeer brede cloud/ICT landschap.

T: 06 511 424 92

Henk Smeding Adviseur

Je wilt continuïteit in je bedrijfsvoering én tevreden medewerkers. Ik help je graag om dát te bewerkstelligen.
Samen met ons team adviseer ik (IT) managers over de best passende (cloud) oplossing met als doel om de organisatie optimaal te kunnen faciliteren. Daarbij hanteer ik een mensgerichte benadering, in plaats van een technische benadering, met de focus op de lange termijn. Op deze manier zorg ik ervoor dat organisaties klaar zijn voor een toekomst met onbegrensde mogelijkheden.

Wil jij ook onbegrensd kunnen werken? Neem dan contact met me op.

T: 06 13 555 683

Stef ten Haaf Adviseur

We leven in een IT wereld die in een stroomversnelling blijft ontwikkelen. We willen overal, op ieder tijdstip, veilig werken. Voortdurende toegang tot onze data is een must. De druk die daardoor op IT rust wordt steeds groter. Het opdoen en bijhouden van de juiste kennis om dit te ondersteunen kost veel tijd en geld. Dit is een zorgstuk voor IT Managers. Het is daarom aan ons als (cloud) kennispartij om organisaties en hun medewerkers hierin te ondersteunen. Vanuit mijn rol help ik graag organisaties en haar gebruikers met het ontwikkelen en begeleiden van hun ICT / Cloud vraagstukken.

Interesse om eens van gedachten te wisselen en kennis te delen? Neem dan contact met me op.

T: 06 511 719 84

Powered by