Bel direct: 088 5975500
Neem contact op

ONBEGRENSD WERKEN

Onbegrensd werken betekent voor iedereen wat anders. Bijvoorbeeld dat jij en je collega’s onderweg toegang hebben tot klantgegevens, of een naadloze integratie tussen telefonie en e-mail. Maar ook dat je applicaties snel wilt uitrollen en dat zelfs je zwaarste applicaties snel reageren.

Via je Axians Online Werkplek kun je vanuit één centraal punt alle voor jou relevante applicaties openen. Op basis van je functie, rol en werkzaamheden krijg je alleen die applicaties én informatie te zien die voor jou van toepassing zijn.  Meer weten? Klik op één van de onderstaande onderwerpen:

WAT BETEKENT ONBEGRENSD WERKEN?

TYPE ONLINE WERKPLEK

MANAGED WERKPLEK

DEVICE MANAGEMENT

WEBINAR: HOE GAAT JOUW ORGANISATIE OM MET DATA PROTECTION?

En hoe kunnen we medewerkers helpen om datalekken te voorkomen?

Er wordt verwacht dat je zorgvuldig omgaat met privacygevoelige informatie. Maar weten medewerkers, die dagelijks informatie en documenten versturen en delen, waaraan ze moeten voldoen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat medewerkers hier op gewezen worden, zonder dat het hun werk in de weg zit?

Data Loss Prevention (DLP) in Office 365 biedt mogelijkheden voor het beschermen van gegevens. Het zoekt bijvoorbeeld naar berichten, bestanden en documenten die gevoelige informatie bevatten. Daarna past het je organisatiebeleid toe met betrekking tot wat wel en niet met die gegevens kan worden gedaan.

Met Azure Information Protection (AIP) worden documenten beveiligd. Met een plug-in kunnen medewerkers zelf classificaties toekennen aan hun documenten. Maar het gaat nog veel verder: het is ook mogelijk om aan te geven dat een document wel geopend mag worden, maar dat het niet mogelijk is om het door te mailen, printen of zelfs om ‘knip en plak’ te gebruiken.

Op donderdag 19 september 2019 van 10:30 uur tot 11:00 uur laat Luuk Ros zien hoe het werkt, er uit ziet en hoe de medewerker dit ervaart.

SCHRIJF JE HIER IN!

Blogs
Referenties
Ons team staat voor je klaar
Stefan van Dorst Adviseur

Ik ben al sinds de eerste ontwikkelingen van cloud computing in 2007 betrokken als Adviseur richting diverse schakels binnen de keten. Van Software Vendoren die cloud infrastructuur afnamen tot full service werkplekdiensten bij corporate organisaties binnen de dienstverlenende sector. Door de ervaring met diverse clouddiensten, van IaaS tot en met werkplekken, kan ik samen met jou de juiste keuze maken in het zeer brede cloud/ICT landschap.

T: 06 511 424 92

Henk Smeding Adviseur

Je wilt continuïteit in je bedrijfsvoering én tevreden medewerkers. Ik help je graag om dát te bewerkstelligen.
Samen met ons team adviseer ik (IT) managers over de best passende (cloud) oplossing met als doel om de organisatie optimaal te kunnen faciliteren. Daarbij hanteer ik een mensgerichte benadering, in plaats van een technische benadering, met de focus op de lange termijn. Op deze manier zorg ik ervoor dat organisaties klaar zijn voor een toekomst met onbegrensde mogelijkheden.

Wil jij ook onbegrensd kunnen werken? Neem dan contact met me op.

T: 06 13 555 683

Stef ten Haaf Adviseur

We leven in een IT wereld die in een stroomversnelling blijft ontwikkelen. We willen overal, op ieder tijdstip, veilig werken. Voortdurende toegang tot onze data is een must. De druk die daardoor op IT rust wordt steeds groter. Het opdoen en bijhouden van de juiste kennis om dit te ondersteunen kost veel tijd en geld. Dit is een zorgstuk voor IT Managers. Het is daarom aan ons als (cloud) kennispartij om organisaties en hun medewerkers hierin te ondersteunen. Vanuit mijn rol help ik graag organisaties en haar gebruikers met het ontwikkelen en begeleiden van hun ICT / Cloud vraagstukken.

Interesse om eens van gedachten te wisselen en kennis te delen? Neem dan contact met me op.

T: 06 511 719 84

Paul van 't Hek Coördinator

Dagelijks spreek ik uiteenlopende organisaties en breng hierbij behoeftes in kaart. Ik zorg ervoor dat de juiste business consultant (of andere collega) aan een vraagstuk wordt gekoppeld, zodat er goed antwoord kan worden gegeven op de specifieke situatie. Zodat IT de business verder helpt.

Partners

Contact

Eemsgolaan 15
9727 DW
Groningen
+31 88 597 55 00
Powered by