Veghel, 22 februari 2024 – Axians is de samenwerking aangegaan met Topsport Community Nederland waarin zij talent in de sport, het bedrijfsleven en de wetenschap samenbrengen. Deze exclusieve samenwerking geeft focus en support aan de ontwikkeling van talent, veerkracht en vitaliteit.

 Axians is de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie en werkt elke dag samen met ambitieuze opdrachtgevers om het werk en leven van jou en de mensen om je heen te verbeteren. Van winkels, scholen en ziekenhuizen tot overheid en het openbaar vervoer.

Onze medewerkers moeten zich goed kunnen inleven in jouw organisatie, zijn scherp en actief en voeden zich continu met nieuwe informatie. Daarnaast staan we dag en nacht klaar om onze relaties te helpen. Dat vraagt veel van onze medewerkers. Deze samenwerking helpt ons om geïnspireerd en vitaal te blijven met een mindset die ons zowel privé als zakelijk helpt versnellen.

Wendy Luyten

Director HR & Safety bij Axians.

Topsport Community heeft als doel om jou te inspireren, raken en je blik te verbreden. Het verbindt dan ook de topsportmentaliteit met het bedrijfsleven en de wetenschap om zo tot nieuwe inzichten te komen waarbij vitaliteit en mindset de sleutel zijn om écht te versnellen.

Axians heeft net als onze community de drive en ambitie om mensen verder te brengen. Zij hebben de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren hoog in het vaandel staan. Begrippen die naadloos aansluiten bij een topsportmentaliteit, want door jezelf uit te blijven dagen word je slimmer, presteer je beter en kun je dat ook op een duurzame manier doen.

Pieter van den Hoogenband

Oprichter Topsport Community

Door deze samenwerking ondersteunen we onze medewerkers in de verdere ontwikkeling van mentale veerkracht om onze klanten maximaal te ondersteunen. We willen samen onze omgeving inspireren zoals we dit ook samen deden tijdens ons ‘Connecting Talent’ evenement op 31 oktober jl.

Jan-Willem Wildvank

Director bij Axians

De Topsport Community bestaat uit meerdere zakelijke partners en een groot netwerk aan topsporters. De community brengt haar partners in allerlei vormen bij elkaar om live te inspireren, van kennis te voorzien en vooral: om met elkaar in contact te komen.

De juiste kennis en ervaring en begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Die betrokkenheid drijft ons. Bij Axians draait het dan ook om mensen, zij maken het verschil, maar je kunt alleen versnellen als je zelf de rust hebt!

Edwin Kanis

Director Marketing & Innovation bij Axians

Team EIFFEL, Gilde Equity Management, Jumbo, Van Lanschot Kempen, Volkswagen en Sport Science Innovation Groningen en Axians brengen de Topsport Community verder; samen ontwikkelen zij talent met een olympische focus maar toegankelijk voor iedereen.