The Greenery heeft het beheer van haar netwerkinfrastructuur uitbesteed aan Axians. Dit is onderdeel van de strategie om alle generieke ICT-onderdelen te outsourcen.

The Greenery, een internationale verkooporganisatie van verse groenten en fruit, heeft het beheer van haar netwerkinfrastructuur uitbesteed aan Axians. Dit besluit is onderdeel van de strategie om alle generieke onderdelen van de ICT-omgeving te outsourcen. Door het netwerkbeheer onder te brengen bij een professionele partner maakt de afdeling ICT-beheer van The Greenery zichzelf de business enabler voor innovatie.

The Greenery is meer dan een handelshuis voor groente en fruit. Samen met meer dan 500 tuinders van de coöperatie Coforta levert en distribueert het bedrijf een dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. Een stabiel en veilig netwerk is cruciaal voor de ondersteuning van het primaire proces en heeft een grote impact op de continuïteit van de organisatie, telers en andere partners.

Business gedreven innovatie

Vanwege de grote afhankelijkheid van het netwerk zijn de eisen aan de beschikbaarheid van het netwerk zeer hoog. Innovatie is bij The Greenery altijd business gedreven: voor de afdeling ICT-beheer is het steeds de uitdaging om een juiste vertaalslag naar de ICT-infrastructuur te maken. Het netwerk is daarom flexibel en toekomstvast ingericht om nieuwe ontwikkelingen zoals cloudapplicaties eenvoudig te kunnen implementeren. Het snel kunnen reageren op veranderende behoeften van de organisatie, zoals het in korte tijd verplaatsen van productie units of het inrichten daarvan in nieuwe of bestaande gebouwen, is een van de uitgangspunten.

“Al jaren zien wij het belang toenemen van convergerende technologietrends zoals Cloud, Mobility en Cyber Security. Binnen al deze trends speelt de beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur een cruciale rol. Wij zijn daarom bijzonder trots om The Greenery een zeer betrouwbare en hoog beschikbare netwerkinfrastructuur te bieden. Met toekomstgerichte adviezen over de infrastructuur blijft The Greenery in staat mee te groeien tijdens innovatie van de businessprocessen.”

Tom Greeve

Directeur bij Axians