Een feestelijke erkenning voor 15 jaar nauwe samenwerking én een partnerschap dat vele tevreden klanten heeft opgeleverd.

Axians werd gisteren tijdens een spetterende award uitreiking uitgeroepen tot Sumatra partner van het jaar 2023! Axians is vereerd de titel te mogen dragen. “Een mooi partnerschap dat heeft geleid tot vele tevreden klanten. Een bekroning op onze jarenlange samenwerking,” aldus Axians directeur Joop van Lingen.

Ode aan samenwerking

In het prachtige oude bankgebouw ‘Het Nut’ in Beesd werd gisteren het gehele Sumatra partnerkanaal in het zonnetje gezet. Na een fantastisch jaar waarin Axians veel klanten heeft geholpen om met de interactieve dashboarding en rapportage software van Sumatra nóg meer inzichten uit hun Exact omgeving te halen, mochten we de ‘Partner van het Jaar 2023’ award in ontvangst nemen.

 Met de software van Sumatra geven we onze klanten zoals Kiwa, Thuiswinkel.org en Zuidberg Techniek meer inzicht in hun operationele data en processen bovenop Exact Globe en Exact Synergy. Hierdoor zijn zij beter in staat te sturen op hun bedrijfsvoering en te excelleren in hun bedrijfsdoelstellingen.”
Joop van Lingen

Axians draagt de titel met trots! Ook zien we de award als tekenend voor het prettige en lange partnerschap met Sumatra Software. Inmiddels al meer dan 15 jaar.

Over Sumatra Software

Sumatra Software ontwikkelt sinds 1997 innovatieve software, met als doel om de dagelijkse werkzaamheden van organisaties te ondersteunen. Hoe dan? Door gegevens uit operationele processen compleet, actueel en interactief beschikbaar te stellen. Dankzij slimme analyses en up-to-date informatie ziet de gebruiker direct wat aandacht behoeft, en vooral waarom! Dit alles heeft als resultaat dat men effectiever werkt en betere beslissingen te nemen.