Tijdens de uitreikingen van de Dutch Flower Awards op 11 november werd er één partner in het bijzonder in 't zonnetje gezet: Axians.

Samen innoveren om tot de beste resultaten te komen kan alleen als je elkaar heel goed kent. Al jarenlang werken we samen met Dutch Flower Group en we zijn enorm trots op de erkenning die wij van hen krijgen als Preferred Partner voor digitalisering. 

Tijdens de uitreikingen van de Dutch Flower Awards werden de aanwezige collega’s van Axians enorm verrast met de award voor Preferred Partner Recognition.  Axians helpt de Dutch Flower Group al jaren vooruit op het gebied van data, ERP en digitalisering.

Dutch Flower Group: “We investeren veel geld, tijd en energie in digitalisering. Dat kan niet zonder hele goede partners. Daar zijn we Axians zeer erkentelijk voor.  Dat jullie in een moeilijke business als de sierteelt, het verschil voor ons kunnen maken. Dankzij Axians heeft Dutch Flower Group enorm kunnen groeien, waarbij onze omzet vijf keer over de kop is gegaan. En daarvoor willen we Axians in het zonnetje zetten.”

Bedankt Dutch Flower Group voor het vertrouwen en uiteraard ook het Axians team voor jullie inzet. Samen komen we verder!