Kwaliteit en continuïteit zijn de twee ingrediënten in een nieuw partnerschap met Gebrs van Aarle. De komende jaren gaan we samen aan de slag om de digitale ambities van dit prachtige AGF bedrijf waar te maken.

Axians gaat Gebrs van Aarle helpen bij het optimaliseren en verbeteren van hun bedrijfsprocessen om sneller, effectiever en klantgerichter te kunnen samenwerken in de keten. Als dé relevante partner in de veelzijdige wereld van Groente & Fruit kan Gebrs van Aarle zo dagelijks de beste kwaliteit én continuïteit blijven garanderen aan hun eigen klanten.

Onlangs is Axians gestart met de implementatie van het nieuwe ERP systeem I-Fresh. De missie van Axians daarbij is kraakhelder: ‘De ERP implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.’ Zo zijn onze AGF-specialisten het afgelopen jaar diep in de processen van Gebrs van Aarle gedoken om te achterhalen wat ze nu echt nodig hebben én op welke punten de meeste efficiency te behalen valt. Dit vormt de basis van een goed partnerschap.

Axians combineert inhoudelijke kennis, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Dit zorgt voor een sterk fundament om veranderingen vanuit een vertrouwensrelatie gezamenlijk aan te pakken.
Marjon van Aarle, Algemeen Directeur Gebrs van Aarle B.V.

Een innovatief en betrouwbaar ERP systeem

Met I-Fresh zal Gebrs van Aarle de beschikking krijgen over een modern ERP pakket gebaseerd op de nieuwste technologieën van Microsoft Dynamics Business Central. Met dit nieuwe ERP systeem krijgen de medewerkers toegang tot een modern en gebruikersvriendelijk systeem waarin belangrijke data voor iedereen toegankelijk wordt. I-Fresh is een betrouwbare en flexibele SaaS-oplossing en bovendien al 25 jaar een bewezen oplossing in de AGF sector.

Samen gaan de we ambities van Gebrs van Aarle waarmaken op weg naar de digitale transformatie, met I-Fresh als stabiele basis.
Erik Pongers, Business Unit Directeur bij Axians

Gebrs van Aarle, partner voor de AGF


Gebrs van Aarle is een no-nonsense familiebedrijf dat een bijdrage levert als totaal leverancier van groente en fruit, constant zoekt naar verbetering en vooruit wil lopen bij het invullen van de behoefte van haar klanten. Al ruim 57 jaar zijn ze dé relevante partner in de wereld van Groente en Fruit en voorzien ze hun klanten van een breed assortiment, ondersteunende diensten, optimale leveringsbetrouwbaarheid en anticiperen ze op marktontwikkelingen. Klanten kunnen daarnaast rekenen op een toegewijd team en dankzij een snelle en fijnmazige logistiek hebben klanten binnen enkele uren na binnenkomst bij Gebrs van Aarle de producten al in huis.  https://www.gebrsvanaarle.eu/

I-Fresh, de ERP smaak voor de AGF

I-Fresh wordt al veelvuldig en succesvol toegepast bij diverse AGF-handelaren, -verpakkers en coöperaties en telersverenigingen om hun snelheid, efficiency en bedrijfsresultaat te verbeteren. Lees meer over hun ervaringen met I-Fresh op www.i-fresh.nl of bel direct met één van onze AGF-specialisten +31 88 988 9000.

I-Fresh