Voor het tweede jaar op rij is Axians tijdens het jaarlijkse Partner Sync event benoemd tot Public Partner én Fortinet Partner of the Year!

Tijdens het jaarlijkse Partner Sync event heeft Fortinet de partner awards voor 2023 uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij is Axians benoemd tot Fortinet Partner of the Year! Axians mocht daarnaast ook de award voor Public Partner of the Year in ontvangst nemen.

Afgelopen jaar reikte Fortinet voor het eerst de partner awards uit en gaf daar dit jaar een vervolg aan. Axians mag zichzelf wederom een jaar Partner én Public Partner of the Year noemen.

Ook dit jaar heeft Axians zijn Fortinet Partner of the Year award weten te prolongeren, alsmede Public Partner of the Year. Dit toont aan dat de samenwerking tussen Axians en Fortinet al 19 jaar zeer intensief en succesvol is. Nogmaals bedankt voor jullie enorme bijdrage vanuit alle teams, en ik kijk uit naar een fantastisch 2024.

Jaco van der Sman

Channel Manager, Fortinet

Partnership Fortinet

Als Fortinet Expert Partner (het hoogst haalbare partnerniveau) helpt Axians al jaren organisaties met het implementeren en beheren van de Fortinet Security Fabric en de andere Cloud Security en Security Operations-oplossingen van Fortinet.

Deze awards zijn een prachtige waardering voor onze relatie met Fortinet. Een mooie team prestatie, waarbij ik in het bijzonder mijn waardering wil uitspreken voor al onze technische collega’s. Technical Security Consultants en Security Engineers die de mooie Fortinet Security Fabric-oplossingen bouwen voor onze klanten. Maar ook zeker de collega’s die het support en beheer verzorgen van de omgevingen van onze klanten, alles up-to-date houden en soms onder hoge tijdsdruk tijdens de nachtelijke uurtjes belangrijke patches uitvoeren om de klanten veilig te houden. Op naar een veelbelovend 2024!

Niels Everstijn

Business Unit Manager Security