Dubbele nominatie voor de Dutch IT Channel Awards op Networking & IoT

Axians ontvangt twee nominaties voor de Dutch IT Channel awards welke na een publiek stemproces op 17 maart 2022 worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse award gala in Hilversum. Iedereen in deze branche kan een stem geven aan Axians in de categorieën ‘Networking Innovator’ en ‘Iot/Edge Innovator’ of the year!

De afgelopen jaren heeft Axians met plezier al meerdere awards in ontvangst mogen nemen zoals ‘VAR of the Year’ (Value Added Reseller) en tijdens de voorgaande editie de ‘Digital Workplace Innovator of the Year’.

Voor deze editie zijn er nominaties voor twee categorieën:

  1. Networking Innovator of the Year

Dit is een award voor de leverancier die het meest innovatieve netwerkplatform levert:  “Het is ons een bijzonder genoegen u mede te delen dat  Axians is genomineerd voor de Dutch IT – Channel Awards 2021 in de categorie Networking Innovator of the Year.

Axians heeft in de afgelopen jaren Network as a Service ontwikkeld, een dienst waarbij de volledige netwerk infrastructuur incl. hardware en software als een service wordt aangeboden aan klanten Deze dienst is ver vooruit in de markt en al is uiterst succesvol gebleken met prachtige referenties als Gemeente Utrecht, Kiwa, Sanquin e.a.

Tevens is Axians genoemd als opkomend Network as a Service leider in de Market Global Forecast 2021, de dienst is dan ook onderweg om in meerdere landen te worden geadopteerd.

Stem link: www.dutchitawards.nl/stemmen

  1. IoT / Edge Innovator of the Year.

Deze award voor de vendor/leverancier die de meest unieke en innovatieve IoT-oplossing levert. “Het is ons een bijzonder genoegen u mede te delen dat Axians is genomineerd voor de Dutch IT – Channel Awards 2021 in de categorie IoT / Edge Innovator of the Year.

Ook het onderwijs kan profiteren van nieuwe technologie voor een moderne en veilige campus met EduAnywhere van Axians. EduAnywhere zet o.a. het netwerk in als een sensor er zorgt ervoor dat bijvoorbeeld leermiddelen goed gevonden kunnen worden, het meten van de klimaatregeling voldoet aan de huidige normen (ook COVID gerelateerd) en een goede CO2 monitoring bijdraagt aan een prettige werkomgeving onderweg. Maar we kunnen ook de aanwezigheidsfrequentie van leerlingen meten voor het optimaliseren van studiemomenten.

Stem link: www.dutchitawards.nl/stemmen