Capelle aan den IJssel, 27 februari 2024 – Axians heeft de Pure Storage Elite Partnership status bereikt, de hoogste partnerstatus die te behalen is bij Pure Storage. Deze certificering weerspiegelt het succes van de samenwerking, is een erkenning van kwaliteit en onderstreept de gezamenlijke voortdurende inzet voor duurzaamheid en innovatie!

Duurzaamheid en innovatie

Axians onderscheidt zich door de implementatie van Pure Storage-oplossingen, die niet alleen de flexibiliteit vergroten, maar ook energie-efficiëntie en opslagruimte optimaliseren. In onze Gaia-propositie komt de kracht van innovatie van de Pure Storage-oplossingen maximaal tot uiting. Hierdoor bieden wij onze klanten een flexibel platform om op een gecontroleerde en gefaseerde wijze de overstap naar de cloud te maken. Het feit dat Pure Storage all-flash gebaseerd is, betekent snelle opslag met hoge opslagcapaciteit tegen laag energieverbruik waardoor het ook duurzaam is.

We zijn verheugd Axians als nieuwe Elite Partner toe te mogen voegen naast de huidige lijst van toppartners. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomstige samenwerking. 

Daan Ruizendaal

Country Manager Nederland Pure Storage

Samenwerking

Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een flexibele en efficiënte Storage as a Service-dienst bieden, ongeacht hun datacenterlocatie. Bovendien kan in combinatie met Azure VMware Solution eenvoudig storage tussen verschillende omgevingen worden verplaatst. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat jouw dataopslag moeiteloos kan op- en afschalen, ongeacht de omvang of locatie.

Together we Connect the Dots! Word de dirigent van jouw hybride  datacenter!