Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat zien we ook terug bij de ggz. De grote variatie aan activiteiten maakt het ggz-landschap complex. Inzicht in de bedrijfsvoering is lastig maar  broodnodig om de interne bedrijfsvoering te optimaliseren. Worden personeel en middelen goed ingezet? Wat is de opbrengst van de verleende zorg ten opzichte van de kostprijs?

Inzichten die ggz-instellingen ook nodig hebben om activiteiten en budgetten te verantwoorden aan verzekeraars en gemeenten. Axians helpt je grip te krijgen op je dataomgeving zodat je tijdig van de juiste stuurinformatie wordt voorzien om de juiste acties te kunnen ondernemen en de onderhandelingspositie te verstevigen.  Ontdek onze oplossingen en diensten.

 

 • GGZ Dataplatform

  De complexiteit binnen de ggz vertaalt zich ook naar de dataomgeving. Met het GGZ Dataplatform nemen ggz-organisaties binnen korte tijd de volledige regie over de dataomgeving voor meer grip op data en stuurinformatie.
  Lees meer
 • Data & Analytics

  Met onze expertise en ervaring helpen we je in de volledige keten van data tot kennis. Ontdek het pallet aan oplossingen voor elk datavraagstuk.
  Lees meer
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil jij meer grip op de waaier aan bronsystemen om de jouw zorg en bedrijfsvoering beter te ondersteunen?  Of vrijblijvend van gedachten wisselen over jouw specifieke organisatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.